Voaluri de mireasa

Modele de voaluri de mireasa. Cele mai frumoase modele de voaluri pentru mirese.  

TOP 10

1.Voalul Zambra, Isa’dorable (www.isadorable.ro) – 750 ron. O voaleta moderna din satin apretat, cu doua flori mari din satin si matase pe panza. Voaleta este disponibila in culoarea ivoire.
2.Voalul cu trandafir, Calin Events (www.calinevents.com) – 150 ron. O voaleta eleganta de dimensiuni mici, decorata cu un trandafir superb si frunzulite ce dau un plus de glamour.
3.Voaleta, Josephine (www.josephine.ro) – 100 ron. Voaleta clasica, cu o floare delicata si panza ce cade pe-o parte, acoperind misterios privirea.
4.Voaleta din tulle, GabytzaART (www.gabrielapopescu.blogspot.com) – 60 ron. Voaleta delicata realizata din tulle plasa, pene de paun, organza, perle si dantela. Merge de minune cu o rochie de mireasa vintage.
5.Voaleta Marital Bliss, Shopbando (www.shopbando.com) – 245$. O voaleta de o nuanta bej vintage, cu ochiuri mari “bird-cage”, presarata cu floricele delicate.
6.Voaleta H5010, Isa’dorable (www.isadorable.ro) – 800 ron. O voaleta de mireasa tip cocktail, impodobita cu flori realizate din puf in stil frantuzesc, tivita cu pietre si perle.
7.Voaleta Steph, Accesorii de nunta (www.accesoriidenunta.ro) – 75$. O voaleta de mireasa cu pene si cristale pentru un look sofisticat. Voaleta include si un pieptene pentru a putea fi prinsa usor.
8.Voaleta cu funda, Calin Events (www.calinevents.com) – 100 ron. Voaleta apretata “bird-cage”, accentuata de o superba fundita satinata. Se prinde pe o parte.
9.Voaleta mireasa, GabytzaART (www.gabrielapopescu.blogspot.com) – 60 ron. Voaleta de mireasa realizata din tulle simplu alb, tulle cu buline albe, dantela retro accesorizata cu o margea din portelan alb. Tulle-ul plasa este alb cu nuante de gri perlat.
10.Voaleta mireasa no. 11, Shopbando (www.shopbando.com) – 91$. O voaleta vintage cu un trandafir superb din matase si un voal plasa, accesorizat cu puncte si floricele delicate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu