Competitia Nutriday

Concurs Nutriday. Premiile competitiei Nutriday. Premii Danone Nutriday.


Cumpara oricare 6 produse Nutriday sau Nutriday Delicios, pe acelasi bon, si trimite numarul bonului si data prin SMS la 1733 cu tarif normal sau acceseaza www.competitianutriday.ro
Mai multe bonuri de casa, mai multe sanse de castig!

PREMII : 

  • Dacia Duster

    Oricine stie cat de important e sa ai o masina. Mai ales daca ai o familie numeroasa! Cumparaturi, mers la serviciu sau in vacante – iata doar cateva situatii in care te poate ajuta. Asa ca marele premiu al promotiei este o masina Dacia Duster!
    Cu un design modern, robust si fiabil, Dacia Duster ofera costuri de intretinere mici, avand un consum redus de carburant. Cu ea vei depasi orice obstacol, pentru ca are o garda la sol de peste 20 cm si unghiuri de atac si de degajare importante. Marca a grupului Renault, Dacia beneficiaza de o expertiza recunoscuta in materie de securitate. Cu Dacia Duster, oriunde ai calatori, tu si familia ta veti fi intotdeauna in siguranta! Cateva specificatii tehnice: Dacia Duster 4 x 2, Diesel Laureat, culoare metalizata.

  • Laptop Dell

    Cine nu are nevoie de un laptop in vremurile noastre? Daca il vei castiga la promotia Danone, toata familia ta se va bucura pentru ca oricine il poate folosi: de la cei mari pana la cei mai mici. Te tine conectat la tot ceea ce se intampla, te ajuta sa te si distrezi, dar e si foarte util, oricare ar fi profesia ta. In plus, tocmai pentru ca e laptop inseamna ca e si mobil, deci poti sa-l iei cu tine oriunde ai merge!
    Cateva detalii despre laptop: DELL Vostro 1015, Display de 15.6’’.

  • Bicicleta

    Sa castigi o bicicleta poate fi foarte distractiv! Cu siguranta oricine din familia ta va dori sa o foloseasca pentru cat mai multe plimbari. E excelenta daca vrei sa te mentii in forma sau daca vrei sa adopti un stil de viata mai sanatos. Poti sa mergi cu ea prin parc, pentru relaxare, sau chiar ca sa te misti mai repede prin oras. Utila si pentru cei mari, si pentru cei mici, bicicleta e cu siguranta un premiu atractiv!
    Iata mai multe detalii despre ea: bicicleta ATB, model Kreativ, cadru metalic de 26’’si jante aluminiu.

  • Jamie in Italia

    Italia l-a inspirat pe Jamie Oliver în întreaga lui carieră. Ambiţia lui a fost să străbată această ţară pentru a surprinde esenţa bucătăriei italiene şi pentru a scrie cea mai bună şi cea mai accesibilă carte de bucate italiană – “Cu Jamie in Italia”, cu care te poti delecta chiar tu!
    Vei descoperi in aceasta carte peste 120 de retete apetisante, cu care iti poti rasfata intreaga familie. Daca o castigi, poti experimenta retete transmise din generatie in generatie de gospodinele si bucatarii italieni. Mai ramane sa iti uram pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu