Madalina Manole a murit

Madalina Manole a murit

Artista a decedat in ziua in care implinea 43 de ani.
Cantareata Madalina Manole a fost gasita decedata, in aceasta dimineata, de sotul sau, principala ipoteza a anchetatorilor fiind sinuciderea, intrucat artista ar fi luat mai multe medicamente, relateaza Realitatea TV, potrivit NewsIn.

Artista a fost gasita fara suflare la locuinta sa din Otopeni, iar incidentul a fost anuntat in jurul orei 6.30, chiar de sotul sau.

  • Madalina Manole a lasat un mesaj de adio sotului sau pe telefonul mobil

Cântareata Madalina Manole, care a decedat miercuri dimineata, a trimis un mesaj de adio pe telefonul mobil al sotul sau, Mircea Petru, in jurul orei 2.00, a declarat Claudia Burada, purtator de cuvânt al Politiei Ilfov, care a adagat caartista a luat mai multe medicamente.

"Este vorba de un mesaj lasat sotului ei pe telefonul mobil despre care nu pot sa dau mai multe detalii, este un mesaj personal si familia nu vrea sa-l faca public. Nu sunt suspiciuni de omor, in acest moment este examinat cadavrul si nu sunt urme de violenta. Este adevarat caartista a ingurgitat niste medicamente, care este posibil sa fi provocat decesul. Este una dintre variantele luate in calcul, inca ancheta este in desfasurare", a declarat Claudia Burada, miercuri dimineata, in fata casei Madalinei Manole din Otopeni. 

Artista ar fi scris in mesajul pe care Mircea Petru l-a citit in urma cu aproximativ o jumatate de ora, ca stie ca este iubita si ca ii pare rau.

  • Soc printre artisti

„Nu cred ca s-a sinucis, cred ca a facut greseala de administrare de medicamente. Era fericita. Avea probleme de sanatate, am auzit ca ar fi stat chiar internata in spital. Isi adora copilul, avea ochii in lacrimi cand vorbea de copilul ei“,
 a declarat Liana Stanciu pentru Adevarul.

Corina Chiriac: "Sunt absolut socata. Vreau sa cred ca s-a intamplat un accident. Nu pot sa cred ca o femeie frumoasa, plina de succes, implinita ca mama si sotie, si-a luat viata. Am invitat-o, impreuna cu Florentina Satmari, de multe ori in emisiune, dar nu a gasit timp. Am pus refuzul ei pe seama faptului ca avea un copil mic. Era discreta si am apreciat asta la ea. In ultima vreme, mi s-a parut extrem de slaba, dar am pus asta pe seama faptului ca are un copil mic".

Stela Popescu: „Nu am vazut-o de mula vreme, dar era o femeie optimista. Nu pot sa inteleg e ceva ingrozitor.“

  • Madalina Manole, o cantareata de succes

Madalina Manole s-a nascut pe data de 14 iulie 1967 in localitatea Valenii de Munte. Artista isi face debutul muzical la 15 ani in Cenaclul Tineretului prahovean.

In anul 1988, Madalina Manole participa la Festivalul Mamaia cu piesa „Un om sentimental” compusa de Serban Georgescu. Este inceputul unei colaborari de succes intre cei doi.

In anul 1991, obtine discul de aur pentru albumul „Fata draga”. Tot in acelasi an ia fiinta Fan-clubul national Madalina Manole condus de studentii Ciprian Antochi si Claudia Panaite, care in momentul de fata are 25 de filiale in intreaga tara.
  • Revista „7 Extra” o apreciaza drept „Patricia Kaas a Romaniei”

In anul 1995, canta la Bucuresti in deschiderea concertului Whigfield iar, un an mai tarziu, in deschiderea concertului sustinut de formatia Los del Rio.

In anul 1997, lanseaza albumul „Lina, lina Madalina”, moment in care inregistreaza doua premiere notabile: devine primul nume al muzicii pop romanesti care intra in catalogul unui mare producator muzical international - Polygram Group (prin Zone Records Romania) si este prima artista de muzica pop care are curajul sa interpreteze folclor autentic, in maniera originala, cu o orchestra de muzica populara condusa de regretatul Dorel Manea.

In 1997, ia fiinta Asociatia Culturala Madalina Manole cu caracter cultural si umanitar.

In anul 2000, obtine distinctii pentru cea mai buna interpreta pop si cea mai buna voce feminina a anului la Premiile Radio Romania si respectiv, Premiile Industriei Muzicale din Romania.

In urma cu doua luni, Madalina Manole revenea cu un nou album "09 Madalina Manole", o productie ce inseamna doi ani de munca si multa dragoste pentru muzica, 12 piese alese cu atentie, 9 in limba romana si 3 in engleza, perfecte pentru cei care traiesc povesti de iubire.

“In cantecele mele cant despre mine si viata mea, insa povestile mele de viata sunt si povestile multora dintre fanii mei”, declara Madalina.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu