scoaladebani.ro

Singura scoala care te invata cum sa economisesti si sa investesti eficient banii castigati. Scoala de Bani a castigat trofeul de aur la European Sabre Awards, in categoria Financial Services. De asemenea, Scoala de Bani a fost campania online a anului in cadrul Business Review Awards si a primit titlul “Mr RON” acordat de Saptamana Financiara.


Scoala de Bani, un proiect sustinut de BCR, este de ieri disponibil pentru 18 milioane de romani, scopul acestuia fiind sa serveasca nevoilor publicului de a-si administra mai bine banii si de a-si asigura echilibrul financiar in evolutia economiei romanesti. Pro­gra­mul este disponibil pe internet la adresa www.scoaladebani.ro si imbina lectiile de teorie propriu-zisa, cuprinse in doua ghiduri de lucru - „Ghidul de con­ver­satie intre buzunar si ban”, res­pec­tiv „Ghidul de crestere a banilor”, cu ele­mente de divertisment si ins­tru­mente utile in gestionarea portofelului familiei.

„BCR participa activ la edu­catia financiara a romanilor, ca par­te principala a implicarii bancii in dez­voltarea comunitatii”, a afirmat ieri pre­sedintele executiv al BCR, Dominic Bruynssels (foto). Acesta a aratat ca rea­­litatea, confirmata de studii, este ca ro­manii simt nevoia de sprijin pro­fe­sio­nist pentru administrarea mai buna a bugetului personal si pentru a in­te­lege mecanismele financiar-bancare.
Aici puteti accesa scoala de bani : www.scoaladebani.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu