Buchetul miresei in functie de zodie

Orice viitoare mireasa isi doreste o nunta unica, de vis, in care ea sa joace rolul principal, sa fie in centrul atentiei. Modelul rochiei, voalul, pantofii, toate aceste elemente trebuie sa fie foarte bine alese. Orice accesoriu face diferenta. Cand vine vorba de buchetul miresei, acesta este de obicei construit dupa o schema clasica: forma, tipul florilor, culoarea. Insa stii ca iti poti creea buchetul tinand cont si de zodia ta? Fiecarui semn zodiacal ii corespund anumite flori. Afla ce ar fi bine sa alegi tinand cont de acest criteriu!

Berbec
Semn de foc, femeia berbec este dornica de aventura, plina de energie. O alegere potrivita asadar vor fi lalele rosii, rosul fiind culoarea pasiunii.
Taur
Femeia taur este o femeie a contrastelor: serioasa dar romantica, senzuala si sensibila, ea isi va arata mereu inclinatia spre lucruri rafinate. Pentru o viitoare mireasa taur, un buchet elegant de crini imperiali sau freziile vor fi alegerea cea mai inspirata.
Gemeni
Femeia gemeni intotdeauna va fi o mireasa sofisticata. Un buchet de trandafiri va reusi mereu sa reflecte personalitatea gemenilor.
Rac
Semn de apa si totodata cel mai sensibil element al întregului zodiac, mireasa rac va fi cel mai bine reprezentatã de florile de camp. Un buchet de acest fel cu siguranta va atrage privirile tuturor. Crizantemele sunt de asemenea o alegere potrivita pentru miresele ce apartin acestei zodii.
Leu
Femeia leu va vrea sa domine intotdeauna pe toate planurile. Fire extrovertita cu un bogat spirit inovator, mireasa leu va dori un buchet pe masura personalitãtii ei. Floarea soarelui este cea care o va face sa fie mereu în centrul atentiei.
Fecioara
Fecioara va planifica intreaga nunta cu multã minutiozitate, asadar buchetul de mireasa nu va face exceptie. Margaretele sunt o alegere inspiratã pentru viitoaele mirese nascute sub acest semn zodiacal.
Balanta
Femeia balanta este caracterizata de echilibru. Mireasa balanta cu siguranta va face ca buchetul sa fie perfect. Tocmai de accea hortensiile vor reflecta perfectiunea la care balanta aspira permanent.
Scorpion
Femeile nascute sub acest semn zodiacal sunt caracterizate drept puternice, ambitioase. Asadar, ca viitoare mirese au nevoie de un buchet asemeni lor. Bujorii sau gerbera sunt o alegere potrivita.
Sagetator
Fire nonconformista insa cu un dezvoltat simt al esteticului, mireasa sagetator va face intotdeauna alegeri care sa o scoata in evidenta. La fel va proceda si cu buchetul de mireasa, optand pentru un buchet de trandafiri sau cale in culori vii ca rosu, lila, mov.
Capricorn
Intotdeauna gata sa ia decizii intelepte, femeia capricorn este caracterizata de responsabilitate, stabilitate, incredere. Viitoarea mireasa capricorn va avea tendinta sa epateze, sa faca alegeri extravagante, opulente chiar. Violetele sunt potrivite pentru buchetul de mireasa, tocmai datorita culorii roiale si a faptului ca sunt cunoscute ca fiind longevive.
Varsator
Sub masca de femeie independenta, se ascunde un suflet sensibil, loial. Femeia varsator isi manifesta loialitatea fata de cei din jur si cere acelasi lucru. Orhideele roz sau florile tomnatice sunt florile care vor pune in evidenta romantismul si sensibilitatea mireselor varsator.
Pesti
Mireasa pesti va fi invaluita de mister. Inclinatiile artistice vor face ca propria nunta sa fie una de vis. Frumosul este cel mai bine scos in evidenta de femeia pesti. De la aceasta regula nu face exceptie nici buchetul de mireasa ce va fi unul inedit. Astfel, un buchet de nuferi va capta atentia tuturor prin frumusetea si finetea florilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu