Machiaj nunta ochi caprui

Aici gasiti cea mai potrivita combinatie pentru un machiaj de nunta pentru ochi caprui. Machiajul de nunta pentru ochi caprui este printre cele mai usor de realizat, putandu-se folosi aproape orice combinatie de culori, in functie de ce iti doreste si mireasa. Succes in realizarea acestui machiaj de nunta pentru ochi caprui !



Aplica un dermatograf maro inchis lichid de-a lungul genelor superioare. Alege o paleta de farduri care iti plac si aplica culoarea cea mai deschisa pe intreaga pleoapa pana la sprancene, apoi ia nuanta mai inchisa si aplic-o in cute. Asigura-te ca amesteci nuantele.

Daca doresti un aspect mai puternic, aplica o linie cu un creion pe pleoapele de jos si intinde linia cu degetul, astfel incat se para cat mai natural.

Un dermatograf de culoare alba aplicat la coltul interior al ochiului evidentiaza foarte bine ochii si confera privirii un aspect luminos. Acesta e un truc pe care toti artistii in machiaj il utilizeaza.
Aplica doua straturi de rimel de culoare maro sau negru.

Asigura-te ca sprancenele sunt aranjate, fie cu ceara profesionala fie cu o penseta. Acest lucru va face minuni pentru intregul aspect.

Iti recomandam sa iti inviorezi pielea cu un fard de obraz roz.

Daca doresti sa arati "bronzata", aplica bronzant pe frunte, obraji si nas, in toate locurile atinse de soare.

Daca ai tenul gras, aplica pudra si pastreaza foi sugative in geanta. Aceste foi atrag uleiurile, fara a distruge machiajul.

Daca ai pielea uscata, aplica o crema hidratanta pe fata inainte de a aplica bronzantul si fardul de obraz.

Aspectul inrourat este tineresc. Pastreaza buzele deshise la culoare astfel incat acestea sa nu fie mai puternice decat ochii.

Daca doresti culoare, incearca un contur de culoare roz si completeaza-l in interiorul buzelor. Culoarea dureaza mai mult decat rujul.

Aplica un luciu peste buze si esti gata de plecare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu