Sampon uscat pentru par gras. Sampon uscat pret. Unde gasesc sampon uscat?

Zilele parului gras, care vesnic pare nespalat, sunt numarate. Si asta pentru ca s-au inventat sampoanele uscate, sub forma de spray-uri, care pot fi utilizate ori de cate ori e nevoie. Acestea redau aspectul curat al parului, cu un minim de efort, fara sa fie nevoie de apa. Samponul uscat reprezinta solutia ideala pentru femeile grabite, care nu-si permit luxul de a se spala zilnic pe par.

Cum actioneaza?
Parul se pulverizeaza de la o distanta de 25 de centimetri, iar dupa cateva minute se piaptana. Pentru rezultate uimitoare, este suficienta pulverizarea radacinilor si a bretonului. O data ce a ajuns pe suprafata firelor de par, substanta activa absoarbe sebumul si impuritatile, iar apoi odorizeaza si improspateaza podoaba capilara. In final, parul isi va recapata stralucirea, volumul si aspectul curat.

Unde le gasesti?

Sampoanele uscate abia au ajuns in tara noastra, astfel incat noi nu ne putem bucura de o oferta variata. Poti sa gasesti in farmacii sampon uscat de la Klorane (20 ron la Sephora). Daca planuiesti insa o vacanta peste hotare, iti recomandam Batiste Dry Shampoo, Poker Straight Dry Shampoo de la Lee Stafford si Label M Dry Shampoo.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu