www.labaciu.ro

In anul 1997 a fost creata societatea comerciala ANDELVERO dupa numele celor 3 fiice ale familiei Baciu: Ana, Delia si Veronica.

Intre peretii abatorului cu iz habsburgic (construit inca din timpul Imparatului Franz Iosef in anul 1815) am adus la viata retetele mostenite de la Mos Toader si am dat gust bucatilor de carne.
Deoarece curtea micutei carmangerii devenise neiancapatoare pentru clientii care doreau sa guste din produsele noastre, in 1998 am deschis primul magazin LaBaciu in Campulung Moldovenesc.


In perioada 1999-2008 am largit gama de produse ca urmare a asiduei cautari a celor mai vechi si autentice retete Bucovinene. Alaturi de retelele mostenite deja, s-au adaugat noi si noi retete preluate de la cei mai vechi macelari de pe plaiurile Obcinilor.
Ca toate aceste minunate bucate sa poata fi savurate in tihna, va poftim sa degustati si vinul, tuica si afinata adusa direct din inima Bucovinei. 

Pentru ca ingredientele sunt cele mai importante, materia prima folosita provine exclusiv de la crescatorii de animale din zona, iar condimentele (rozmarin, busuioc, cimbru, usturoi) sunt naturale, atent selectionate si provin din productia proprie.

Baitul special in care este tinuta carnea, timpul potrivit de maturare, afumarea cu lemn de fag si de cires,  sunt numai cateva din secretele retetelor stravechi din Bucovina. Punem mult suflet si daruire si ne bucuram atunci cand gustul produselor noastre  trezeste amintiri.

Pastrarea intacta a retetelor traditionale este preocuparea Labaciu. Avand in vedere faptul ca prepararea produselor implica multa munca, pasiune si ingrediente de cea mai buna calitate, cantitatile oferite spre vanzare sunt limitate.

Contact:  SC ANDELVERO PROD COM SRL
              Calea Transilvaniei, nr 4, Campulung Moldovenesc, judetul Suceava.
              Fax: +40 230 31.46.34
              Email: office@labaciu.ro
              Tel: Bucuresti 0730.890.900


Accesati labaciu AICI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu