Breton dupa fizionomie. Afla ce tip de breton ti se potriveste. Modele coafuri breton.

Ai dori o schimbare, iar primul gand se opreste asupra parului. El este primul care poate suferi modificari deosebite si poate aduce bucuria noului, fara prea mare bataie de cap. Ne schimbam culoarea parului sau tunsoarea, il scurtam sau ii adaugam extensii. Dar, trebuie sa recunoastem ca absenta sau prezenta bretonului poate face o diferenta majora, mai ales daca stii sa iei decizia corecta.

ANGELINA JOLIE

Forma fetei: patrata
Caracteristici: pometi inalti, frunte inalta, linia maxilarului accentuata



De curand Angelina a ales sa-si faca breton, si putem spune ca a luat decizia corecta. Ea are barbia foarte accentuata si fruntea inalta, astfel ca un breton tapat si tuns in diagonala, pornit de la jumatatea distantei dintre crestet si linia fruntii este excelent. Ii sta foarte bine si fara breton, insa suvitele laterale ale parului trebuie sa acopere putin din fata, pentru a-i indulci forma patrata.


CHARLIZE THERON

Forma fetei: ovala
Caracteristici: pometi rotunzi, maxilar ingust, ochi apropiati.



Desi are forma de fata ideala, pentru ca are pometii rotunzi, un breton prea scurt ii poate accentua si mai mult rotunjimea lor. De aceea, un breton pierdut intr-o parte este ideal. Daca preferi fara breton, atunci ia exemplu de la Charlize si opteaza pentru o lungime a parului care sa se opreasca sub barbie.
 

REESE WITHERSPOON

Forma fetei: inima
Caracteristici: barbie foarte ascutita, frunte lata si inalta



Reese a purtat dintotdeauna breton, este cea mai potrivita cale prin care sa indulcesti o astfel de fizionomie. Bretonul usor filat, cu gherute, care nu ascunde fruntea dar nici nu o acopera poate sa creeze o proportie corecta a fetei. Nu ii sta rau nici fara breton, insa ii trebuie mai mult volum, pentru a rotunji fata.  


KATIE HOLMES

Forma fetei: romb
Caracteristici: barbie tesita, maxilar accentuat, frunte inalta dar ingusta



Katie are un par plin de volum, prin urmare ii sta excelent si fara breton, daca isi face o carare intr-o parte, pentru a nu atrage atentia asupra inaltimii fruntii si a barbiei ascutite. De curand a optat pentru un breton pierdut intr-un parte, dar nefilat, asociat cu volum in crestet. Din nou o alegere excelenta, deoarece ii alungeste fata si distrage atentia de la linia ascutita a barbiei.
 

RACHEL BILSON

Forma fetei: rotunda
Caracteristici: pometi ridicati si lati



Cea mai sigura alegere daca nu vrei breton si ai forma fetei rotunda este ori o carare pe mijloc, ori suvite care incadreaza fata si mai taie din rotunjimea fetei ... ori amandoua, precum a ales Rachel. Daca preferi un breton, atunci trebuei sa fii foarte atenta, acesta poate sa accentueze si mai mult rotunjimea fetei. Pentru a o alungi, alege un breton foarte filat si asimetric si nu uita de suvitele care sa incadreze fata.
 

JULIA ROBERTS

Forma fetei: ovala
Caracteristici: gura mare, nas lung



Julia are trasaturi usor exagerate, mai ales linia gurii care este foarte lata si dreapta. Pentru ea un breton drept ar fi cea mai mare greseala, deoarece ar fi paralel cu gura si ar accentua si mai mult linia ei. Bretonul pierdut intr-o parte este o optiune foarte buna, insa lipsa lui si suvitele usor ondulate se incadreaza mai bine fizionomiei ei, pentru ca ii indulcesc trasaturile.
 

NAOMI WATTS

Forma fetei: patrata
Caracteristici: frunte lata, linia maxilarului puternica



Naomi are o frunte foarte lata, de aceea mai toate tunsorile ei se concentreaza spre a ascunde acest detaliu. Cea mai sigura optiune este un breton pierdut intr-o parte, bine filat, care acopera putin din frunte dar nu mentine o linie dreapta. In lipsa bretonului, apeleaza la o carare intr-o parte, din nou pentru a evita dezvaluirea intregii latimi a fruntii.
 

CHRISTINA AGUILERA

Forma fetei: ovala
Caracteristici: pometi rotunzi, maxilar ingust, buze pline, ochi mari



Christina are trasaturi foarte delicate, asociate unei fizionomii ideale, de aceea poate sa experimenteze cu orice fel de breton si tunsoare. Insa, putem oberva ca un breton drept si foarte scurt poate sa accentueze linia maxilarului si sa transforme forma ei de fata, ovala, in o forma de inima mai putin delicata. Lipsa bretonului si suvitele lungi sunt ideale, pentru ca nu ascund trasaturile dar nici nu le accentueaza.

Tu ce preferi? O tunsoare cu breton sau fara?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu