Concurenti npm 5. Nora pentru mama 5 concurenti. Cine sunt concurentii de la Nora pentru mama 5

Imagini concurenti Nora pentru mama 5. Concurenti Nora pentru mama 5. Concurenti npm 5. Cine sunt concurentii noi de la Nora pentru mama 5.

Cel mai tare reality-show din România, “Nora pentru mama”, difuzat de Kanal D, a început. Libertatea vi-i prezintă azi pe cei 25 de noi locatari ai deja celebrei case în care aceştia vor trebui să convieţuiască.

În fine, “casă” este un termen generic, pentru că acum, în cea de-a cincea ediţie a show-ului prezentat de Gabriela Cristea, este vorba despre 3 case. Băieţii locuiesc într-o clădire proaspăt renovată, în timp ce mamele şi fetele au fost împărţite în două grupe care stau în incinte separate. Aceasta este doar una din schimbările pe care producătorii show-ului le-au făcut în acest nou sezon.

Libertatea vi-i prezintă azi pe concurentii Nora pentru mama 5. Aveti mai jos imagini cu concurentii Nora pentru mama 5:











Andrei are 24 de ani şi e bucureştean. A venit singur în competiţie deoarece, pentru moment, nu a avut cine să-l însoţească. Speră însă că această situaţie se va schimba în curând. A studiat Managementul Financiar şi a avut o firmă cu profil IT.

Un comentariu:

  1. e super tare emisiunea nora pentru mama5 toti baeti si fetele sunt foarte frumosi si ai sfatuesc sa nu se ia dupa alti;va urez sarbatori fericite la toti concurenti

    RăspundețiȘtergere