Concurs Dormeo. Saltele Dormeo - dormeo.ro

Cumpara orice produs Dormeo !


Concursul are loc in perioada: 01 Septembrie 2010 - 15 Octombrie 2010
Ce castigi: 7 x un dormitor de lux sau echivalentul in bani

Saltelele Dormeo au proprietati terapeutice si alte numeroase avantaje:


Confortabila: Interiorul saltelei contine un strat de 12 cm de Ecocell peste care este adaugat un strat de 2 cm de spuma vascoelastica. Spuma vascoelastica se adapteaza formei si greutatii corpului dvs. eliminand punctele de presiune. Dormiti neintrerupt - nu mai transpirati si nu va mai schimbati pozitia in timpul somnnului

Relaxeaza coloana: Greutatea corpului este egal distribuita pe intreaga suprafata, astfel incat corpul este complet relaxat si detensionat. Salteaua sustine corect coloana si se adapteaza formei acesteia.

Este termosensibila: Spuma vascoelastica se adapteaza la temperatura corpului si isi modifica densitatea in functie de aceasta. Cand temperatura este scazuta, spuma este mai tare, iar, pe masura ce corpul se incalzeste, spuma se dilata si devine mai moale. Si, pe masura ce adormim, simtim cum corpul nostru 'se scufunda' usor in saltea.

Naturala si sanatoasa:
♦ Invelisul din bumbac este protejat (SANITIZED®) impotriva acarienilor, bacteriilor si altor alergeni.
♦ Contine fibre de carbon ce previn acumularea energiei statice.
♦ Structura materialelor permite aerului sa circule, prevenind astfel transpiratia in timpul somnului.

Ecologica: Realizata din materiale nedaunatoare omului sau mediului inconjurator.

Livrare la domiciliu – salteaua va este livrata acasa, vidata pentru o igiena sporita
Garantie 15 ani pentru forma
Perioada de testare 30 de zile
Disponibila in 23 de marimi diferite


 
AVANTAJE PRINCIPALE


Anatomica si ortopedica
O alegere excelenta pentru coloana vertebrala. Salteaua anatomica si ortopedica sustine corpul in locurile importante. Reduce durerea din zona gatului, coloanei vertebrale si soldurilor.


Antialergica si antibacteriana
Invelisul exterior este tratat impotriva acarienilor, ciupercilor si bacteriilor. Aceasta face salteaua Dormeo alegerea potrivita pentru persoanele care sufera de astm sau alergii. Si partea interioara a invelisului saltelei contine un strat siliconat antialergic, care sporeste protectia impotriva bacteriilor si alergenilor.


Antistatica
Invelisul exterior al saltelelor Dormeo este intretesut cu fibre de carbon (RESISTAT), care preiau si conduc electricitatea statica.


Cablu
Toate saltelele Dormeo sunt prevazute cu un cablu, care inlatura electricitatea statica. Pentru a functiona corespunzator, cablul trebuie sa fie cuplat cu un obiect cu impamantare (de ex: caloriferul). Rezultatul consta in faptul ca particulele de praf si acarienii nu se mai depun pe saltea.


Ecologic si reciclabil
Produsul este fabricat din materiale de inalta tehnologie, ce pot fi reciclate.


Garantie
DORMEO ofera garantie de 15 Ani pentru forma!


Invelis exterior
Invelisul exterior al saltelei este fabricat din bumbac, placut la atingere si confortabil in timpul somnului dar si fibre sintetice, rezistente in timp si foarte elastice. Calitatea tesaturii asigura durabilitatea in timp a saltelei.


Livrare la domiciliu
Dormeo este livrat direct in dormitor. Veti primi saltelele vidate si in cea mai buna conditie.


Saltea ce respira
Datorita structurii interioare si a butonilor externi salteaua Dormeo permite aerului sa circule.


SANITIZED® -
Strat protectorSANITIZED® strat protector, recunoscut universal. Invelisul saltelei Dormeo asigura protectie antialergica si antibacteriana. Tesaturile acoperite cu SANITIZED® garanteaza protectia impotriva acarienilor, bacteriilor si ciupercilor.


Spuma Vascoelastica
Spuma vascoelastica se adapteaza complet la forma, greutatea si temperatura corpului si asigura un suport perfect pentru coloana, cap si gat. Asa vei avea un somn sanatos si odihnitor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu