rothenberger.ro - Rothenberger Romania

Rowalt este reprezentanta pentru Romania a firmei germane ROTHENBERGER, producatoare a celui mai larg program de scule si echipamente moderne, calitate premium, pentru tevi si instalatii din tevi. Prin cele 10 grupe de produse, ROTHENBERGER ofera tehnica avansata acoperind toate ariile de lucru in domeniu dintr-o singura sursa.


Parteneriatul nostru cu firma germana si prezenta produselor in Romania dateaza din 1995, unul din rezultatele acumularii experientei fiind adaptarea gamei si stocului de produse ROTHENBERGER la cererile pietei din Romania. In prezent, Rowalt este responsabila in Romania de dezvoltarea altor 2 branduri, ambele apartinand grupului de companii ROTHENBERGER, si anume, WALTER si ROTHENBERGER INDUSTRIAL.

O preocupare constanta a noastra este aceea ca informatii cat mai bogate, exacte si actuale alaturi de oferte promotionale si produse noi aparute sa ajunga la clientii ROTHENBERGER, fie prin partenerii nostri, fie transmise direct astfel incat acestia sa ia corect decizia de cumparare. In acest sens, tiparim anual un catalog in limba romana, periodic sunt lansate brosuri promotionale, promotii disponibile de asemenea pe site si in publicatii de specialitate, in dotarea companiei aflandu-se un demo car utilat pentru prezentari si demonstratii.

Din anul 2005 firma functioneaza in Otopeni unde dispunem de birouri, show room, sala de sedinta si instruiri, service, depozit, conforme cu standardele actuale. Prin modul de organizare al locatiei s-a dorit asigurarea condiţiilor de munca ale personalului dar şi satisfacerea clienţilor în ceea ce priveşte ofertare rapidă şi de calitate, livrarea comenzilor în cel mai scurt timp, expunerea şi prezentarea produselor, primirea clienţilor într-un mediu plăcut şi primitor.

Pentru a accesa site-ul oficial al firmei Rothenberger intrati pe www.rothenberger-romania.ro !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu