Femeia perfecta pentru barbati. Femeia ideala pentru barbati. Femeia perfecta in viziunea barbatilor

Cum sa faci un barbat sa se implice intr-o relatie serioasa ? Afla citind randurile de mai jos care este femeia perfecta in viziunea barbatilor, deci ce-si doresc barbatii de la femei:

Sa fie atractiva
Ai citit bine! Atractiva, NU frumoasa. Atractia este foarte subiectiva. Ai putea sa crezi foarte bine ca nici nu stii ce considera un barbat ca fiind atractiv. Si da, exista o diferenta mare intre a fi frumoasa si a fi atractiva.
De multe ori un barbat poate prefera o femeie pentru ca are o portie mai mare de materie cenusie in cap in schimbul unei papusi Barbie. Aveti incredere, fetelor, barbatii sunt atrasi de femei interesante si inteligente.

Sa fie respectabila
Barbatii au nevoie, in general, de o femeie pentru care sa se straduiasca din greu sa o castige. Se pare ca au adanc inradacinata ideea ca lucrurile bune si frumoase nu se obtin niciodata usor. Si atunci, trebuie sa ii dai de lucru... Odata ce te-a castigat, se intampla minuni pentru increderea in sine si egoul masculin.

Totodata trebuie sa fii demna de respect, pentru ca el sa-si poata permite sa dezvolte sentimente serioase pentru tine. Oricat de neglijenti ar putea parea barbatii, nu se joaca niciodata cand vine vorba de investiile serioase.

Sa fie inteligenta

Barbatilor le plac femeile inteligente. Destul de inteligente pentru a fi bune la tot ceea ce fac. Femeia ideala ar trebui sa fie responsabila in ceea ce ii priveste munca si practica. Astfel, il ajuti sa-si schiteze in cap imaginea unei gospodine si mame responsabile.

De asemenea, ar trebui sa il poti tine agatat intr-o conversatie care il intereseaza. Ar trebui sa fii luminoasa si fermecatoare. Si sa ii dai impresia clara ca nu se poate juca cu tine.

Sa fie grijulie
Barbatilor le plac femeile care sunt pricepute in materie de cumparaturi, dus copiii la scoala, rezolvarea chestiunilor financiare etc. Ei nu isi doresc sa fie sunati din jumatate in jumatate de ora si sa auda o femeie care pare intotdeauna in primejdie sau care se plange intr-una ca nu se poate descurca.

Cu toate acestea, se asteapta sa ii dai importanta si sa ii arati ca il gasesti suficient de vrednic pentru a conduce. Se presupune ca trebuie sa ai grija de sentimentele si opiniile slui.

Mai adauga pe lista ca trebuie sa fii independenta si sa ai succes in sfera ta, dar sa stai pe scaunul din dreapta si sa il lasi pe el sa conduca. Femeia ideala ii ofera barbatului suficient spatiu sa isi traiasca viata in proprii lui termeni, dar in acelasi timp ii arata ca are nevoie si ca ii pasa de el.

Sa isi rasfete partenerul
O femeie inteligenta este o femeie care se poate descurca cu un barbat intr-un mod diplomatic, rasfatandu-i egoul. Barbatii sunt intr-adevar niste copii rationali. Si ii poti face cu tact si diplomatie. Trebuie doar sa ii alimentezi egoul ori de cate ori este nevoie.

Lasa-l sa straluceasca ori de cate ori este important. Barbatii devin foarte nesiguri atunci cand femeia il pune in umbra sau preia conducerea in domeniul sau de putere. Pentru a obtine cele mai bune rezultate de la partenerul tau, rasfata-i egoul punandu-l pe un piedestal, cum au pus britanicii monarhia. El nu trebuie sa faca prea multe, doar sa stea acolo si sa se simta important in timp ce guvernul are de fapt puterea reala.

Sa isi iubeasca partenerul
Barbatii prefera sa iubeasca si sa fie iubiti, in timp ce o femeie prefera sa iubeasca barbatul care o iubeste. Cu toate acestea, dragostea trebuie sa fie puternica pentru ca relatia sa ramana puternica. Nu e nimic gresit sa iti folosesti creierul in dragoste. Poti fi plina de tact si inteligenta cu partenerul tau si in acelasi timp sa-l iubesti. Tactul, diplomatia si ingeniozitatea sunt instrumente care te ajuta sa trageti relatia inainte. Iar dragostea este cea care iti da motiv sa tragi relatia inainte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu