Regina Sprancenelor Bucuresti. Regina Sprancenelor Anastasia Soare

Salonul Anastasiei Soare din Bucuresti. Unde este salonul Anastasiei Soare Bucuresti. Regina Sprancenelor Anastasia Soare Bucuresti.

Salonul se va dechide la începutul lunii octombrie în cadrul hotelului Radisson şi Anastasia va fi prezentă la inaugurarea acestuia. Salonul este dedicat pensatului şi machiajului, cu tehnica Anastasia Soare. Produsele Anastasiei vor putea fi găsite spre vânzare în salon, pentru prima data în România.


http://www.cotidianul.ro/resizer.php/images/stiri/0910/1285000549Anastasia1(2).jpg?width=470&image=/images/stiri/0910/1285000549Anastasia1(2).jpg
Tehnica Anastasiei, despre care s-au scris zeci de articole în Statele Unite, este cu totul specială, ea dezvoltând patru şabloane în funcţie de construcţia feţei; astfel, prin folosirea lor, forma ochiului este foarte bine pusă în evidenţa. Naturaleţea este legea care guvernează brandul.

În afară de brandul ei, americanii o iubesc pentru că întruchipează "the american dream". Fiica unor croitori din Constanţa, ea a părăsit România în timpul comunismului şi a muncit din greu. Site-ul Bella Sugar povesteşte cum lucra 12 ore pe zi la un salon de frumuseţe din LA, cu numai o zi liberă pe săptămână.
În timpul zilelor libere mergea la bibliotecă, unde studia schiţele lui Da Vinci. Interesul ei în înţelegerea percepţiilor de frumuseţe a inspirat-o şi şi-a început propria ei afacere.

Ca majoritatea antreprenorilor, Anastasia Soare a avut şi eşecuri, şi provocări. Dar s-a adaptat rapid şi nu s-a dat bătută, chiar şi atunci când un investitor a renunţat în ultima clipă. Anastasia este cunoscută ca un personaj absolut fascinant, o femeie extrem de muncitoare şi perfecţionistă.

Personalul salonului din Bucureşti a fost instruit în Los Angeles la un training făcut direct de Anastasia. Salonul se bucură de o mare atenţie din partea Anastasiei şi pentru că este primul salon din Europa, dar mai ales datorită originii ei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu