Decor nunta iarna. Decoratii nunta iarna. Nunta iarna idei

Aranjamentele si decoratiunile din localul unde se va desfasura nunta sunt foarte importante in a contura tema nuntii de iarna. Poate fi o petrecere moderna, stralucitoare, sic, rustica sau clasica. Tu iti cunosti invitatii si stii ce i-ar incanta, si ai putea sa alegi ceva astfel incat sa impaci toate gusturile, si, evident, sa iti faca placere tie si mirelui tau.

 

Clasic de iarna- fata de masa alba ca zapada si portelan

Ca sa conturezi tema clasica prin aranjamentele de masa, alege niste fete de masa albe si dungate, de satin. Pentru pahare alege portelan, eventual, incadrate in platina, si cumpara niste farfurii tot albe, de portelan.
Pe mese aseaza din loc in loci flori albe: cale, orhidee, trandafiri, lalele pe care aranjeaza-le in vaze inalte, de sticla.




Rustic de iarna - muschi si farfurii de arama

Sunteti firi mai boeme si vreti sa dati nuntii voastre un aer rustic? Va sugerez niste trucuri simple si ieftine. Nu va trebuie decat ceva muschi si niste fete de masa de panza. Puteti intinde panza peste fata de masa, si asezati din loc in loc bucati de muschi in recipiente mici, verzi, sau chiar direct pe fata de masa. Mancarea asezati-o pe farfurii intinse din arama iar pentru invitati alegeti farfurii de fildes. Daca puteti achizitiona si niste scaune din bambus brun, veti intari si mai mult ambianta rustica.




Modern - cristal si argint

Pentru a da viata unei petreceri moderne, foloseste din plin culoarea gri. Alege fete de masa din panza argintii si foloseste farfurii intinse pentru a conferi o infatisare ca „de gheata". Pune din loc in loc lumanari simple sau candelabre argintii. Scaunele pot fi acoperite cu huse tot argintii. Daca poti si bugetul iti permite ai putea achizitiona niste scaune de sticla speciala. Astfel, vei da petrecerii tale o nota specifica de iarna si invitatii tai vor fi mai mult decat impresionati de ideile inovatoare.




Fermecator - panza aurie, flori rosii
Pentru a conferi un farmec unic nuntii tale, alege o fata de masa de brocart auriu. Pe mese aseaza tave aurii. Din loc in loc, pune vaze cu flori rosii, lalele sau trandafiri. Daca nu gasesti, poti folosi si garoafe, acestea sunt si mai ieftine, si aranjate cu gust, pot contura nota fermecatoare pe care vrei sa o dai nuntii tale. Husele pot avea si ele mici aranjamente din flori rosii pentru a intregi decorul fermecator.




Sic - fete de masa si pahare colorate

Vrei ceva indraznet pentru nunta ta? Atunci trebuie sa iti pui creativitatea la treaba pentru a cauta aranjamente cat mai colorate si mai „nemaivazute". Foloseste fete de masa de culoarea rosu purpuriu (imparateasca). Foloseste pahare inalte de diferite culori pentru apa si sucuri. Cauta in magazine decoratiuni, huse si fete de masa cu cat mai multe inflorituri, si aranjamente din flori de diferite culori diferite pe care sa le pui pe mese.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu