Signal White Now pasta de dinti. Zambetul Signal.ro Pasta de dinti Signal White cat costa?

http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:PYgv-UXY6BS-vM:http://picnica.ciao.com/fr/71433794.jpg&t=1Signal White Now este prima pasta de dinti care albeste instantaneu dintii dupa un singur periaj*. Formula are si o actiune progresiva care iti albeste dintii in timp.
Pasta de dinti Signal White Now contine “Blue Foam”, un gel activ albastru care formeaza un voal albastru pe smalt, reducand aparitia nuantei de galben a dintilor si creand efectul optic al unui zambet mai alb si mai stralucitor.
Pe langa beneficiul major de albire instanteneu, pasta de dinti Signal White Now este la fel de eficace ca o pasta de dinti cu fluor in ingrijirea dintilor si a gingiilor. Signal White Now este astfel o pasta de dinti cu fluor de inalta calitate, care intareste smaltul dintilor si improspateaza respiratia, datorita aromei Glacier Fresh care lasa in gura o senzatie de prospetime intensa.


Cum va arata zambetul tau?
Datorita efectului instantaneu de albire, zambetul tau va arata incredibil chiar dupa primul periaj: dinti mai albi, zambet mai stralucitor.

Pentru efect maxim

Foloseste si periuta de dinti Signal Style Tech, pentru o curatare excelenta a intregii guri.

* Studiu clinic asupra efectului optic si instantaneu de albire, pe 78 de participanti. Efectul instantaneu de albire este temporar.

Pret aproximativ: 15 RON

A folosit careva aceasta pasta de dinti? Este adevarat ca dintii se albesc instant?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu