www.Actimeliada.ro - Concurs Actimel nou. Introdu cod Actimel AICI

Actimeliada 2010
Înscrie pe www.actimeliada.ro datele tale personale şi codul de pe spatele ambalajului Actimel de carton în perioada 1 noiembrie — 12 decembrie 2010 şi poți fi unul dintre cei 50 de norocoşi care se vor bucura de Actimel gratis pentru un an.



http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTe-pmf51qGoyEdlxMt9iQ8qBVandrZ6J0gX2CRGdhNx9e1AiE&t=1&usg=__Gx467cO-lYDH4zlk3Iz_b56H1Mg=La această campanie promoţională participă exclusiv produsele Danone comercializate sub marca Actimel şi care au ambalaje promoţionale inscripţionate cu "Câştigă Actimeliada".

Câştigătorii se vor alege în urma unei trageri la sorţi în data de 13 decembrie 2010.
Lista câştigătorilor va fi făcută publică pe site-ul campaniei în termen de 14 zile de la autentificarea extragerii şi va fi actualizată săptămânal, pe măsura validării câştigătorilor. Livrarea premiilor se va face în perioada 21 decembrie 2010 – 21 ianuarie 2011 la adresa înscrisă de tine. Vei putea opta pentru anumite date sau ore de livrare în momentul validării.
Este foarte important să păstrezi ambalajul promoţional în original, pentru validare. În cazul în care nu poţi prezenta copia ambalajului şi originalul în etapa de validare a câştigătorilor, vei fi descalificat şi premiul va merge la altcineva.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu