Cele mai bune destinatii de vacanta. Cele mai bune destinatii de Craciun. Cele mai frumoase destinatii de Revelion

Se spune ca un Craciun nu este Craciun daca nu esti departe de casa. Nu spun ca nu-mi place sa stau cu toti prietenii si familia acasa, sa ma uit pe geam cum fulguieste si sa deschid cadourile in fata bradului, insa o adevarata aventura de Craciun, ar fi o plecare in afara.

Cele mai bune locuri de sarbatorit Craciunul sunt urmatoarele:



Sankt Petersburg, Rusia
Imagineaza-ti: Este Ajunul Craciunului si tu te plimbi cu sotul pe malul fluviului Neva, intr-unul dintre cele mai frumoase orase istorice ale Europei de Est. Copiii tai sunt in fata si se bat cu zapada, in timp ce voi doi ascultati sunetul apei cum curge. Desigur, Rusia este cunoscuta pentru consumul excesiv de vodka, mai ales in Sankt Petersburg, insa locurile romantice si impactul cultural al zonei fac din acest oras o destinatie perfecta pentru Craciun.

New York, SUA

Bethlehem-ul este locul de unde s-a nascut Craciunul, insa New York-ul este orasul care tine in viata spiritul Craciunului in fiecare an. Times Square este de ani buni locatia care atrage cei mai multi oameni in strada de Craciun si o vacanta petrecuta acolo te va face sa te simti in centrul universului. De parca orasul in sine nu ar fi destul de spectaculos, vei participa la una dintre cele mai mari petreceri din lume.

Laponia, Finlanda
Laponia este considerat locul mitic in care locuieste Mos Craciun impreuna cu elfii si renii sai. Este o zona superba si friguroasa din Nordul Finlandei, care ofera turistilor un loc magi si linistit de petrecut in zilele de sarbatoare.

Bali
Dupa ce desenezi o vacanta in Laponia in minte, simti ca ai nevoie sa te incalzesti, in cea mai potrivita locatie, Bali. Aici nu este cu nimic mai diferita sarbatoarea de Craciun, singurele deosebiri fiind bradul inlocuit de palmier si mosul gras care aduce cadourile cu tanarul de 20 de ani care aduce cocktail-ul.

Sydney, Australia

O alta destinatie mai calduroasa pentru Craciun este cel mai mare oras al Australiei. Exista numeroase locuri de vizitat in Sydney, precum Sydney Opera House, Luna Park sau Royal Botanical Gardens (cu toate ca aceste obiective tursitice sunt mai spectaculoase in timpul verii).

Berlin, Germania

Cand germanii isi pun in cap sa realizeze ceva, sa fii sigura ca se vor dedica total, pentru ca rezultatul sa fie perfect. Cand alegi o destinatie de Craciun iti asumi o doza de risc, insa daca te decizi sa mergi in Berlin, vei scadea riscul la un nivel minim. Una dintre petrecerile cele mai tari de Craciun de aici este evenimentul anual Weihnachts Zauber Gendarmenmarkt. Acest eveniment este axat pe arta de a realiza diferite lucruri, care sunt transformate in cadouri. Desigur, nici berea nu este rea.

Disneyworld, SUA

Stiu ca dansul langa un Mickey Mouse cat un om nu este cea mai buna metoda de relaxare, dupa un an intens de munca, insa gandeste-te cum s-ar simti copilul tau. Mai mult, Disneyland-ul de astazi nu mai este dedicat exclusiv copiilor, iar adultii pot face o multime de alte activitati. Este ca si cum ti-ai lasa copiii la locul de joca intr-un mall, in timp ce tu mergi la cumparaturi.

Bad Gastein, Austria
Fani ai schiului, nu disperati. Nu am uitat de voi si am ales una dintre cele mai bune locatii de schi pentru acest revelion. Bad Gastein < Salzburg < Austria < Europa. In mare, asta primesti daca iti rezervi un loc aici: o padure cu zapada imaculata, piste de schi excelente, altitudini de peste 1000 m, aer curat, rauri inghetate si numeroase cluburi si restaurante, cu tematici de Craciun.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu