Tv gratis online. Tv gratis pe net. Posturi tv gratis romanesti online

Daca vreti sa va uitati in direct la posturi TV din Romania fara sa fiti nevoiti sa va instalati un Tunner TV sau cablu, exista un soft usor de utilizat si gratuit. Vezi mai jos care este acest program.

PBX TV este un program cu care puteti viziona urmatoarele posturi de televiziune romanesti : ACL Games TV, Alpha TV, Antena 3, B1, Favorit, Kanal D, The Money Channel, N24, NationalTV, OTV, Realitatea, TVR1, TVR2 , TVRM , UTV. PBX TV este disponibil in 2 limbi: romana si engleza.

Programul este compatibil cu Windows Xp, Windows Vista, Linux, MacOSX, Windows Mobile.
Il gasiti accesand www.pbxtv.ro.
Acest soft poate fi folosit in doua moduri, fie prin logarea si vizualizarea posturilor TV direct din browser, fie prin descarcarea unei aplicatii si instalarea acesteia pe calculatorul propriu.In cazul folosirii versiunii pentru browser nu ai ca optiuni decat vizionarea programului ales.

In schimb, daca instalezi aplicatia, optiunile vor fi mult mai multe: posibilitatea inregistrarii unui post TV, programarea inchiderii calculatorului automat dupa inregistrarea unui post TV, accesarea unei pagini cu programe pentru posturile ce pot fi vizionate sau cumpararea de credit direct din aplicatie, pentru posturile ce necesita abonament.
De asemenea, puteti oricand crea un printscreen in momentul vizionarii sau puteti vedea reluari ale emisiunilor, meciurilor sau filmelor preferate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu