Buchete de mireasa 2011. Buchete de mireasa dupa zodie. Modele buchete de mireasa

Buchetul de mireasa pentru femeia Berbec
Femeile Berbec sunt pline de veselie, vitalitate, energie, dorind adrenalina in viata lor. Asadar florile potrivite pentru acestea sunt cele in culori tari sau puternic parfumate: lalelele rosii, narcisele, margaretele, crinii portocalii.

Buchetul de mireasa pentru femeia Taur

Femeile Taur sunt firi artistice si totodata practice, avand adesea personalitati constrastante: vesela dar romantica, serioasa dar extravaganta, pasionala dar sensibila.
Pentru ele sunt potrivite florile delicate, dar care au totusi ceva special: crinii imperiali le vor atrage prin aspectul lor impunator, freziile prin fragilitatea si parfumul irezitibil, lalelele albe prin delicatete, iar trandafirii prin eleganta lor de neegalat.

Buchetul de mireasa pentru femeia Gemeni
Femeia Gemeni are o personalitatea complexa, sofisticata, este vesela si totodata responsabila, femeia Gemeni stie intotdeauna sa se faca placuta. Are o puternica atractie spre tot ceea ce este sofisticat.
O poate multumi un buchet de trandafiri dintr-o specie extravaganta, dar nici orhideea nu ii displace sau un buchet din bujori sau liliac. Buchetul ei va uimi oricum: fie prin simplitate, fie prin extravaganta.

Buchetul de mireasa pentru femeia Rac

Femeile Rac sunt deosebit de sensibile, invaluite intr-o aura de feminitate si puritate caracteristica semnului lor zodiacal.
Femeia Rac va alege intotdeauna florile delicate, cu un parfum fin, deloc puternic. Pentru ea sunt potrivite buchetele din flori de camp, din trandafiri bogati albi sau roz, din crizanteme si florile miresei.

Buchetul de mireasa pentru femeia Leu
Femeia Leu are un caracter impunator, dominant, puternic. Astfel buchetul ei va fi intotdeauna unul pe masura personalitatii sale.
Poate fi confectionat din: trandafiri in diverse culori, din floarea-soarelui, crizantemele si va alege intotdeauna cu dificultate buchetul, fiind greu de multumit. Au tendinta sa se decida spre nuante de galben si alb.

Buchetul de mireasa pentru femeia Fecioara

Femeia Fecioara este perfectionista, pentru ea fiecare detaliu conteaza, fiecare floare, frunza sau panglica din buchet fiind cu minutiozitate aranjate.
Totul trebuie sa iasa perfect sau cat mai aproape de perfect. Culorile precum galben, rosu, alb sau roz sunt potrivite pentru miresele Fecioara. Astfel florile potrivite Fecioarei sunt calele, trandafirii albi sau roz, margaretele, hortensiile.

Buchetul de mireasa pentru femeia Balanta
Balanta este echilibrata iar buchetul sau de mireasa este usor clasic, dar foarte feminin. Pentru ea culorile tipatoare sau extravaganta nu-s tocmai potrivite.
Hortensiile, trandafirii albi sau roz, lalelele sunt flori potrivite pentru buchetul visurilor ei. Ii plac buchetele voluminoase.

Buchetul de mireasa pentru femeia Scorpion
Miresele Scorpion afiseaza o imagine delicata, calma, dar in esenta lor sunt femei puternice, ambitioase si hotarate. Pentru ele buchetul de mireasa trebuie sa fie constituit din flori precum gerbera, cale, bujori, crini sau flori exotice.

Buchetul de mireasa pentru femeia Sagetator

Femeia Sagetator are un simt al umorului deosebit, o dragsote nebuna de aventura si este o mare nonconformista.
Buchetul ei poate fi extravagant sau clasic, dar cu siguranta va fi unul vesel, colorat adesea in rosu. Nici florile mov nu ii displac, asadar orhideele, trandafirii rosii, margaretele, crinii, liliacul, lalelele sau florile de camp sunt florile potrivite pentru ea.

Buchetul de mireasa pentru femeia Capricorn
Femeia Capricorn este serioasa si delicata, ascunzand totusi un spirit rebel. Ea va alege cu gust si sensibilitate, florile potrivite pentru ea fiind cele in nuante delicate de galben pal, roz sau alb. Chair si violete si bujorii sunt potrivite pentru ea.

Buchetul de mireasa pentru femeia Varsator

Femeia Varsator este dificil de descris, de fapt nicio Varsatoare nu seamana cu alta, singurele lor caracteristici comune fiind : originalul, inventivul si imprevizibilul. Nonconformiste, Varsatoarele pot iubi moda retro sau pot purta cele mai inedite creatii. De fapt, in orice isi lasa amprenta, mai adauga ele ceva, o culoare, cateva accesorii, astfel totul devine personalizat in jurul lor. Nunta lor este una vesela, iar florile pe care acestea le indragesc sunt freziile, unele specii rare de trandafiri sau orhidee, florile de camp, calele, lalelele, bujorii, liliacul si florile de primavara. Buchetul lor cu siguranta nu va fi unul obisnuit, undeva va purta amprenta lor Uraniana.

Buchetul de mireasa pentru femeia Pesti
Femeia Pesti este deosebit de sensibila si creatoare, gestruile ei fiind purtate de o feminitate aparte. Ceva atrage la femeia Pesti si inca nu stii ce, desi o privesti de cateva minute bune. Pentru ea, buchetul de mireasa trebuie sa fie incarcat cu emotie si sa poarte creatia ei, alegand flori precum lotus, nufari, lalele, trandafiri din specii rare, orhidee. Nunta ei va semna cu una smulsa din basme.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu