Concurenti Dansez pentru tine sezonul 11. Dansez pentru tine sezonul 11

Vezi care sunt concurentii emisiunii Dansez pentru tine sezonul 11 care va debuta la Pro TV pe 15 aprilie!

Corina Bud danseaza alaturi de Eduard Ionut Vasile, care vrea sa-si ajute familia numeroasa sa scape de saracie . Edi, un "copil mare intr-un copil mic", maturizat prea devreme, coplesit de problemele familiei lui. Acesta are o familie numeroasa, noua membri, de curand aceasta "imbogatindu-se" cu gemene.




http://img.9am.ro/images/slideshows/slide_210329_5826.jpg 
Lavinia Parva si Decebal Negoita lupta pentru fiul lui Decebal care sufera de sindromul Dawn.









http://img.9am.ro/images/slideshows/slide_210329_5827.jpgCorina Caragea i s-a alaturat lui Stefan Gheorghiu in competitia "Dansez pentru tine" in lupta pentru sora acestuia, Camelia, care a suferit un grav accident rutier pe trecerea de pietoni. Stefan vrea sa ii poata plati tratamentele de recuperare in continuare.







http://img.9am.ro/images/slideshows/slide_210329_5833.jpgRoxana Ionescu lupta alaturi de Stefan Rebeja pentru a scapa familia acestuia de saracie. Stefan se descurca singur, invata, munceste si danseaza fara sa regrete ca nu si-a putut permite ca ceilalti colegi dansatori: profesori, participari la concursuri si antrenamente in strainatate.



http://img.9am.ro/images/slideshows/slide_210329_5834.jpg

Gabriel Coveseanu va face echipa la "Dansez pentru tine" cu Claudia Anamaria Raea care doreste sa ii ofere mamei sale o locuinta.





Pentru mai multe detalii si celelalte 3 povesti accesati urmatorul link: http://www.9am.ro/top/LifeStar/210329/Dansez-pentru-tine-Afla-care-sunt-perechile-si-cazurile-noului-sezon.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu