Pariu cu viata film online

“Pariu cu viata”: 20 de tineri talentati si plini de viata, actori consacrati, o echipa de regizori talentati, o echipa de profesionisti care si-a dovedit, cu fiecare proiect, valoarea. La toate acestea se adauga mii de ore de repetitii, sute de costume, zeci de ore petrecute in studioul de inregistrari. Sunt doar cateva cifre care arata amploarea proiectului “Pariu cu viata”, un serial care se adreseaza tuturor generatiilor si care incepe, din 12 septembrie, in fiecare luni, de la 20.30, la PRO TV.

Totul a inceput in iarna lui 2010 cand 30.000 de participanti s-au inscris la castingul organizat de MediaPro Pictures. Dintre ei, doar 20 au reusit sa-si vada visul implinit, ei au format cea mai noua trupa din showbizul romanesc, “LaLa Band”.
Trupa a semnat un contract cu MediaPro Music si a lansat pe piata primul lor hit, “Stage of Joy”, care se aude deja la radiourile din Romania. Ionut Radu sta in spatele succesului “Stage of Joy” si este totodata compozitorul melodiei “Avem acelasi vis” care se va auzi pe genericul serialului “Pariu cu viata”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu