Modele de subiecte bacalaureat 2012. Vezi aici toate modelele bac 2012

In conformitate cu Metodologia de organizare si desfasurare a examenului de bacalaureat 2012, Centrul National de Evaluare si Examinare (CNEE) a publicat luni, 31 octombrie 201, modelele de subiecte pentru examenul de bacalaureat din anul 2012.
Modelele de subiecte pentru evaluarea competentelor si pentru probele scrise sunt insotite de precizari privind scopul evaluarii, statutul disciplinei, structura subiectelor, competentele de evaluat, detalii privind evaluarea, inclusiv baremele de evaluare si de notare.
Pentru examenul de bacalaureat 2012 este prezentat spre informarea elevilor, a profesorilor si a tuturor celor interesati, un ghid privind desfasurarea probelor A si B (de evaluare a competentelor lingvistice de comunicare orala in limba romana si in limbile materne), a probei C (de evaluare a competentelor lingvistice intr-o limba de circulatie internationala studiata in liceu) si a probei D (de evaluare a competentelor digitale).
De asemenea, sunt publicate modele de subiecte pentru toate probele de evaluare a competentelor lingvistice si digitale, dar si pentru probele scrise.

Vezi aici modelele de subiecte pentru bacalaureat 2012: www.calificativ.ro/Bacalaureat/Bacalaureat-2012-sui1079

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu