Cantec fara sfarsit serial Kanal D ultimul episod. Serial Cantec fara sfarsit online

Berguzar Korel, actrita care a interpretat rolul lui Sehrazat in serialul "1001 de nopti" cea mai indragita actrita a serialelor turcesti, revine la Kanal D, din 8 decembrie ora 15.15, in noul serial Cantec fara sfarsit.

Frumoasa Belgin Feraye (Berguzar Korel) provine dintr-o familie nevoiasa din Izmir. Ea a avut o copilarie nefericita iar in urma unui abuz fizic, a ramas insarcinata la varsta de 15 ani. A dat nastere unui copil pe care l-a numit Yasar, insa tatal ei vitreg l-a dat spre adoptie unei familii bogate din Urla, iar pe ea a alungat-o de acasa.
Opt ani mai tarziu, Feraye devine cantareata intr-un club de noapte si, in tot acest timp, ea nu inceteaza sa isi caute fiul. I s-a dus vestea pentru vocea si frumusetea ei, lucruri care l-au vrajit pe Servet, un client obisnuit al clubului. El isi doreste enorm ca Feraye, “Sultana noptilor din Izmir”, sa ii fie partenera de viata, desi el este casatorit. Servet este casatorit cu Kevser si, in urma cu 8 ani, ei au infiat un baiat pe care-l cheama Toprak. Ei fac parte acum din familia marelui bogatas Kadir Akkovan, o familie numeroasa si foarte instarita din Urla, care se ocupa de fabricarea dulceturilor si conservelor. Kadir Akkovan, tatal lui Servet si al altor patru copii, isi iubeste foarte mult nepotul si doreste ca el sa ramana mostenitorul fabricii. Tatal baiatului nu doreste insa acest lucru, mai ales ca numai el si sotia stiu “secretul” infierii lui Toprak.
Urmariti o senzationala poveste de dragoste cu Berguzar Korel si Bulent Inal, in noul serial “Cantec fara sfarsit”, din 8 decembrie, de la ora 15.15, in fiecare zi de luni pana vineri la Kanal D.

2 comentarii: