Burlacul sezonul 3 online. Burlacul sezonul 3 concurente

Vezi doar aici Burlacul sezonul 3 episoade online. Burlacul sezonul 3 concurente. Episoade online la zi. Burlacul antena 1 sezonul 3

Un format international de succes, Burlacul a inregistrat cele mai mari audiente in vara lui 2010, devenind show-ul cel mai urmarit din sezonul estival.

Antena 1 aduce editia cu numarul 3 a show-ului incendiar care a creat dependenta in America si care a ajutat multi oameni sa isi gaseasca in sfarsit sufletul pereche, Burlacul. Este un prilej unic pentru femeile care stiu ce isi doresc, dar care inca nu si-au gasit jumatatea, sa intalneasca in sfarsit printul din poveste.

http://www.a1.ro/usr/thumbs/thumb_342_x_230/2012/02/21/520522-vladimir-draghia-014.jpg20 de fete luptă pentru inima Burlacului Vladimir Drăghia !

După ce Cătălin Botezatu şi-a căutat jumătatea, iar miliardarul Edward Popescu Strohlen a găsit-o, a venit rândul unui alt burlac celebru să îşi caute sufletul pereche. Vladimir Drăghia, actorul care a cucerit inimile telespectatoarelor în serialul Narcisa Sălbatică, este Burlacul celui de-al treilea sezon al show-ului de succes difuzat de Antena 1.
Voua va place de Vladimir ? Dar de noile concurente ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu