Mireasa 90 60 90 kanal d

La sfarsitul lunii aprilie, Cove devine confidentul femeilor in “Mireasa 90 60 90”, un show-concurs de anvergura, in care ingredientele de baza vor fi emotiile puternice, rivalitatea, situatiile-limita si dovezile de prietenie.
Firi sensibile, femeile au nevoie de atentie, de a fi ascultate, incurajate, iar eu voi fi alaturi de ele si in momentele dificile, si in cele pline de bucurie. Fiecare dintre concurente trebuie sa constientizeze calitatile de care dispune, iar eu cred ca o femeie increzatoare in sine este mai puternica si mai atragatoare”, a declarat Cove, prezentatorul emisiunii Mireasa 90 60 90.

Fetele viseaza fie la buze mai carnoase, la coapse mai subtiri, la sani cu trei cupe mai mari sau la un posterior care sa o faca invidioasa si pe Jennifer Lopez. In fapt, isi doresc sa arate trasnet in rochia de mireasa si sa isi faca mirele cel mai fericit barbat din Univers.

Marele premiu - o nunta de vis si toate interventiile estetice dorite - va fi miza care le va intoarce nu de putine ori una impotriva celeilalte si pe cele mai prietenoase dintre fete. Concurentele vor completa “WishList-uri” in care isi vor face cunoscute dorintele in materie de interventii chirurgicale, de asemenea tinerele vor avea ocazia sa se elimine reciproc din competitie expunand fata in fata cu adversarele motivele pentru care au facut respectivele alegeri, situatie care va tensiona foarte mult atmosfera in casa mireselor.

Nu ratati la sfarsitul lunii aprilie Mireasa 90 60 90”, un show plin de adrenalina, presarat cu comploturi, vise aparent imposibile si dovezi de dragoste!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu