Machiaj pentru ochelari de vedere

Afla de aici cum sa te machiezi daca porti ochelari de vedere !
Pentru inceput, aplica baza de machiaj pe care o folosesti in mod obisnuit; recomandarea noastra este sa folosesti un primer, in special in zona ochilor, pentru a fi sigura ca machiajul nu se va intinde pe parcursul zilei. De asemenea, ochelarii permanenti lasa adesea urme sau adancituri in partea superioara a nasului, iar pentru a le ascunde ar fi bine sa folosesti fond de ten sau corectorul pe care il folosesti in mod normal pentru zone iritate, ce se inrosesc.In mod evident, o pereche de ochelari iti va accentua foarte mult zona ochilor, asa ca e indicat sa stai departe de un machiaj foarte intunecat sau incarcat. Cu cat mai natural, cu atat mai bine, iar daca iti doresti sa folosesti culori, evita nuantele intense si opteaza pentru tonuri pastelate, farduri mate, in special daca rama ochelarilor tai este groasa.
Ramele ochelarilor adauga umbre sub ochi, accentuand cearcanele. Pentru a scapa de aceasta problema poti folosi un baton corector putin mai dechis decat nuanta tenului tau. Ai grija la nuanta anticearcanului, adapteaz-o in functie de nuanta cearcanelor.

Intotdeauna trebuie sa tii cont de tipul de ochelari pe care ii porti. De exemplu, ochelarii care trateaza miopia iti fac ochii sa para mai mici. Pentru a remedia acest lucru, foloseste un dermatograf de culoare alba, pe care il aplici pe linia interioara a pleoapei (waterline). In acest fel, vei crea o iluzie optica, de ochi mai mari si mai luminosi. Traseaza un contur inchis pe pleoapa superioara pentru a scoate in evidenta si mai mult privirea.

Daca ochelarii pe care ii porti iti fac ochii sa para mai mari, poti remedia acest lucru aplicand eyeliner de culoare inchisa in jurul ochilor. Pentru a contura genele inferioare poti utiliza creion kohl sau kajal, in nuante pamantii (pentru un machiaj de zi) sau in tonuri si mai inchise (pentru un machiaj de seara). Totodata, foloseste farduri in culori cat mai deschise.

Mascara este foarte importanta: aplica pana la doua straturi (doar pe genele de pe pleoapa superioara) pentru a crea imaginea de gene lungi si bogate.
In cele din urma, ai grija ca sprancenele sa fie corect pensate si accentueaza-le forma folosind un creion pentru definire. Sprancenele iti incadreaza forma ochilor si nu trebuie sa fie eclipsate de rama ochelarilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu