Suleiman magnificul film turcesc Kanal D

Vezi serial AICI !  Film Turcesc Suleyman Magnificul,Serial Turcesc Suleyman Magnificul - Sub domnia iubirii, Episoade Suleyman Magnificul -Sub domnia iubirii toate episoadele serial.

Soliman I a fost al zecelea sultan al Imperiului otoman, ce a domnit între anii 1520-1566, fiind unul dintre cei care au domnit o perioadă lungă de timp. Incălcând tradițiile otomane privind căsătoria, acesta se căsătorește cu o supusă din haremul său pe nume Roxelana. Căsătoria sultanului cu aceasta îl face pe acesta să câștige mai multă notorietate.

Dupa aceasta incursiune in istorie, e momentul sa vorbim si despre serialul Suleiman Magnificul sub domnia iubirii ce va fi difuzat de postul Kanal D incepand cu data de 10 septembrie, in fiecare luni si marti de la ora 20:00.

Productia a starnit controverse si proteste puternice in Turcia, pentru ca sultanul Suleyman este prezentat ca fiind impatimit dupa alcool, ceea ce contravine spiritului islamic. Criticii au invocat si o prea mare libertate a scenaristilor in interpretarea evenimentelor istorice si a vietii sultanului.

Suleyman Magnificul este deja disponibil pe internet astfel urmand linkul urmator puteti vizualiza deja primul episod: http://www.youtube.com/watch?v=1XCwGCIKD0Q.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu