Costume de baie dupa forma corpului

Costume de baie modele. Costume de baie dupa silueta. Costume de baie comanda online.

 
Silueta triunghi corespunde descrierii “sani mici, talie marcata, bazin lat”, ceea ce inseamna ca respectivul costum de baie va trebui sa iti re-echilibreze volumul jumatatii inferioare a corpului. In versiunea costumului din doua piese, cauta unul cu un decolteu in V, de preferat un sutien cu cupe triunghiulare. Ti se potrivesc, de asemenea, cele a caror sutien au pernite inserate in cupe si se innoada la ceafa. Pentru partea de jos a costumului alege o croiala clasica, tip chilot. Orice slip similar unui pantalon scurt iti va lati bazinul si mai mult si va crea impresia unor picioare scurte. Daca preferi costumele de baie intregi, orienteaza-te catre unul cu slipul rascroit, iar in partea de sus cu un decolteu adanc. Poti incerca si un costum intreg din doua culori: cea mai deschisa sau imprimata pentru zona bustului; cea inchisa sau uni peste abdomen si zona bazinului.



Silueta clepsidra
este usor de recunoscut: are sanii destul de plini, o talie de viespe si solduri foarte feminine. Desi pare bine proportionata, in costumul de baie nepotrivit va parea scunda si rotofeie. De aceea, costumele perfecte pentru acest tip de conformatie vor trebui sa ii sublinieze formele naturale. In versiunea bikini, sutienul poate avea cupe triunghiulare sau clasice, dar intotdeauna cu bretele putin mai late sau innodate dupa gat (pentru a sustine sanii). Slipul poate fi rascroit pe lateral pentru a sublinia frumusetea picioarelor, eventual cu sireturi laterale, dar la fel de bine se potrivesc si slipii tip pantalon scurt, intr-o culoare uni. Daca te simti mai in siguranta intr-un costum intreg, cauta unul a carui sutien imita pe cele cu cupe triunghiulare, dar poti purta si unul similar celor pentru inotatoarele profesioniste (slip cu rascroiala inalta, decolteu rotund sau in V, decolteu foarte adanc in spate, bretele subtiri).


Silueta de “triunghi inversat” are o alura atletica, oarecum masculina: umerii mult mai lati decat soldurile , sanii sunt fie mici, fie destul de mari, dar picioarele raman intotdeauna suple. Pentru aceasta conformatie, scopul costumului de baie este sa ingusteze vizual pieptul si sa lateasca soldurile. In versiunea costumului din 2 piese, vei atinge acest obiectiv daca porti slipi tip pantaloni scurti sau un chilot retro, cu talia inalta si putin rascroit pe picior. Pentru sutien, cauta un model care sa iti puna sanii in valoare. In ceea ce priveste costumele dintr-o bucata, alege unul cu decolteu in V sau cu sutien tip balconette (cu bretele distantate).


Silueta rotunda are sanii generosi si pulpele durdulii, iar talia este putin vizibila. Costumul de baie potrivit va crea iluzia unei talii mai bine subliniate, punand in valoare si restul siluetei tale. De cele mai multe ori te vei orienta catre un costum de baie intreg, a carui cupe si bretele trebuie sa iti sustina bine sanii. Cauta modele cu imprimeuri sau desene diagonale, care sa conduca privirea in zona taliei tale, sau cu fronseuri in zona abdomenului. Daca esti adepta costumelor din 2 piese, sutienul este partea esentiala – ai nevoie de cupe mari, preformate; slipul cel mai bun va avea talia mai inalta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu