Cum se imbraca vedetele

Cum ma imbrac daca sunt mignona.Cum ma imbrac daca sunt mica. Modele de haine ce avantajeaza persoanele mici de statura.

Esti micuta de statura? Daca da, sa stii ca asta nu e un impediment in materie de moda, pentru ca stilul si bunul gust nu se masoara in centimetri. Si cum femeile-petite au un corp armonios si bine proportionat, cu ceva tipsuri si un strop de simt estetic, poti sa stralucesti. Inspira-te de la vedetele tale preferate si, totodata, evita greselile pe care si ele le fac uneori.

   
Am selectat patru dintre starurile de la Hollywood care se incadreaza perfect in categoria mignonelor cu personalitate. Iar ca sa iti spunem concret pentru ce haine e indicat sa optezi, am initiat un mic joc antagonic: fiecare frumoasa a devenit, pe rand, exemplu de „Asa Da!" si „Asa Nu!". Iata ce a iesit:



Hayden Panettiere - Asa Da!
   
Lista noastra incepe cu cea mai micuta dintre vedete: frumusica cu zambet seducator din serialul „Heroes" care are doar 1.53 m! Chiar si asa, corpul ei este armonios, sexy, iar de cele mai multe ori stie sa se puna in valoare. La People Choice Award, dar si la petrecerea de dupa decernarea Globurilor de Aur, ea a optat pentru rochii maxi, fluide. Secretul consta in lungimea creatiilor, in taietura in V de la bust, in accentele din talie si clutchurile dragute si foarte fine. Toate aceste detalii o fac sa para mai inalta, asa ca nu uita: rochiile maxi ce ascund o pereche de pantofi cu platforma sunt perfecte pentru mignone!

Asa Nu!
   
La polul opus sunt tinutele pe care Hayden le-a purtat la gala Jimmy Choo pentru H&M si la petrecerea premiilor Emmy din 2007. Pantalonii de piele si blazerul scurt, cu paiete, sunt o alegere  neinspirata, pentru ca ii fac picioarele sa arate scurte si butucanoase. La fel si cu rochita aurie, midi, cu croiala nefericita in zona umerilor. Asadar, daca faci parte din categoria „petite" evita acest tip de piese vestimentare!

Eva Longoria - Asa Da!
   
Cand te uiti la ea nu poti sa spui prea multe, eventual poti sa articulezi un " Wow!" plin de admiratie. La 1.57 m, Eva arata foarte bine. Corpul perfect proportionat, pielea aramie, ochii exotici fac din vedeta noastra o femeie irezistibila. Si unde mai pui ca stie si sa se puna in valoare? Niste jeansi skinny, o pereche de Louboutin cu platforma si toc extra-inalt si o bluza in V o fac pe Eva sa para topmodel, iar rochia mov, lunga, cu umerii goi creeaza iluzia ca vedeta a crescut peste noapte! Nu uita: blugii cigareta si pantofii cu platforma sunt un must have!

Asa Nu!
   
Chiar daca mai mereu se imbraca fara cusur, e si Eva om, asa ca a fost prinsa de cate ori si in offside. Asa ca uita-te la tinutele ei de mai sus si spune un „Nu" categoric: pantalonilor largi cu croiala masculina si topurilor lalai, trenchurilor midi satinate si tinutelor intr-o singura culoare!

Shakira - Asa Da!
   
La cum se misca pe scena nici nu cred ca mai are importanta ce inaltime are! Afla totusi ca simpatica Shakira nu masoara mai mult de 1.56 m si cu toate asta a fost catalogata drept una dintre cele mai senzuale femei de pe planeta! Cat despre tinute, vedeta si-a dat seama ca o avantajeaza rochiile lungi, pe corp, tip sirena, cu centuri in talie si umeri goi, piese vestimentare ce ii alungesc silueta si o fac sa para mai inalta cu centimetri buni. Fura-i si tu stilul!

Asa Nu!
   
Sa porti rochite lungi precum Shakira, insa in niciun caz sa nu copiezi outfiturile din pozele de mai sus! Vedeta a incercat sa „pacaleasca" si sa para mai inalta apeland la mixul total neinspirat dintre o rochita mini, cu imprimeu vertical si bordura decupata si pantofi cu hyper-platforma. Tot ceea ce a reusit insa a fost sa confere senzatia de artificial, greoi, nicidecum de silueta silfida. Nici tinuta numarul 2 nu e in regula: rochiile midi nu au ce cauta in dressingul unei mignone, cu atat mai mult cu cat sunt si satinate, si mulate. De evitat!

Hilary Duff - Asa Da!
   
Cum e viata la 1.55 m? Superba, iar asa o poate confirma actrita si cantareata Hilary Duff. Frumos proportionata, cu un zambet de milioane, vedeta te cucereste de la prima vedere si te face sa te intrebi cum reuseste?! Se pare ca Hilary a descoperit secretul care o face sa dea atat de bine pe sticla: hainele cu clasa, potrivit alese si combinate. Inspira-te din stilul ei si poarta si tu jeansi usor evazati, care sa mascheze un pantof cu platforma, plus o bluza cambrata cu volumetrii in partea de sus. Efectul este cel scontat: picioare mai lungi, talie mica, silueta alungita! De asemenea, fustele cu talie inalta, taiate deasupra genunchiului, mixate cu camasi delicate si stilettos sunt tinute ce avantajeaza orice femeie-petite. Indrazneste!

Asa Nu!
   
Atunci cand probabil nu si-a ascultat stilistul, Hilary a gafat purtand o rochie cu franjuri care nu a avantajat-o deloc. Totodata, fereste-te sa imbraci piese vestimentare asemanatoare celor din poza a doua: spune Nu fustelor ample, midi, asortate unor cizme joase de cowboy. Scurteaza picioarele, iar lookul per ansamplu este dezastruos.
Alege din stilul vedetelor doar partile bune si evita greselile vestimentare pe care ele le-au facut. Succes!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu