Manichiura - tendinte vara 2010

Vara unghiile noastre au nevoie de mai multa ingrijire, prin simplul fapt ca sunt expuse mai des unor activitati in aer liber, de la inotul in piscina sau in mare, la un joc de tenis sau un volei pe plaja. Astfel, ele se pot rupe sau, fiind expuse clorului din piscina sau apei din mare, ajung sa se exfolieaza mult mai repede.

FORME

French Manichiura french nu isi va pierde niciodata din notorietate. Este genul de manichiura care se potriveste in orice situatie, care arata foarte bine pe orice tip de unghie. Insa nu prea este recomandata pentru unghiile foarte scurte, deoarece le scurteaza vizual si mai mult.

Alesha

Dixon

Ovale Forma ovala a revenit si va sta in tendinte pentru multa vreme. O astfel de forma este usor mai excentrica, mai ales daca alegi o oja in nuante tari. Insa, intr-o nuanta calda si deschisa le poti purta in orice situatie.

Dita Von Teese

Scurte si patrate Eu una prefer aceasta forma, mai ales in timpul verii. Este usor de intretinut si eviti astfel ruperea unghiilor. Partea si mai frumoasa este ca forma acestea iti permite sa folosesti orice nuanta de oja.

Rachel McAdams

CULORI

Nuante inchise

Negrul a devenit grena inchis, mov inchis sau gri inchis vara aceasta. Este culoarea ideala pentru unghiile scurte. Alege o nuanta cat mai inchisa, care capata proprietati camelonice in functie de lumina.

Zoe Saldana

Metalice

Nuantele metalice sunt si ele ideale pentru unghiile scurte. Alege nuante de argintiu, sunt un must-have vara aceasta. Dar poti incerca fara teama si nuante de auriu sau de bronz.

Kesha

Pastel

Nuantele vesele pastelate, inspirate din culorile naturii, precum mov, roz, verde, turcoaz, albastru, sunt printre preferatele acestei veri.

Jessica Stroup

Nude

Pentru cele mai timide sau cele care prefera nuantele deschise si naturale aceasta tendinta este cea mai potrivita. Sigur ca se pastreaza de anul trecut, dar asta nu o face mai putin interesanta.

Kate Beckinsale

Neon

Unghiile vopsite in nuante neon sunt in continuare in tendinte. Pentru cele curajoase, nuantele de galben sau roz neon sunt ideale. Daca iti place culoarea, insa esti putin mai timida, alege sa-ti dai cu oja numai pe varful unghiei.

Katy Perry

Lindsay Lohan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu