Geanta asortata la pantofi in 2010?


Pana acum cativa ani, sa nu iti potrivesti geanta la incaltaminte era cea mai mare fashion crime posibila, o blasfemie vestimentara de neinchipuit, mai grava chiar decat sosetele albe la costumul barbatesc sau asocierea de roz cu rosu. Dar cum moda se regenereaza continuu, dicteaza trenduri si mai apoi le reneaga, si aceasta „regula de aur" a fost incalcata. Ba mai mult, exista voci ce sustin ca asortarea pantofilor la geanta a ajuns un artificiu de stil desuet. Asa sa fie oare?

Black is forever
Oricat ar incerca unii sa demonteze mitul all black, nu prea au sorti de izbanda. Intotdeauna un outfit accesorizat cu pantofi si geanta de culoare neagra o sa respire eleganta, stil si rafinament. Fashionista Victoria Beckham stie asta, iar cand geanta e un Hermes, iar pantofii model pumps poarta semnatura Manolo Blahnik sau Louboutin, comentariile devin de prisos.

Cele doua Kate
Kate Moss si Kate Bosworth sunt doua dive cu istorie in domeniul modei, asadar mergem la sigur cu alegerilor lor. Fetele au mizat pe o mini-poseta asortata unui perechi de blugi scurti si pe o geanta de piele bleu prafuit asezonata unor pantaloni skinny.
Asa ca, pentru ca e vara si jeansii sunt piesa de baza, nu ezita sa iti asortezi geanta la ei! Pentru incaltaminte si top alege nuante de maro, crem, piersiciu, roz fane - sugestiile marilor designer pentru sezonul cald.
O alta varianta
Daca vrei sa fii originala, ia exemplu de la Zoe Saldana si Demi Moore si asorteaza-ti geanta la curea si pantofii la rochita!
La premiera filmului „Losers", Zoe a optat pentru o tinuta all black cu umeri pagoda, pe care a completat-o cu o curea metalica aurie si un clutch cutie in aceeasi nuanta. Prezenta la un eveniment caritabil, Demi a mers pe o rochie gri prafuit pe care a accesorizat-o cu o centura neagra si un plic vintage asortat.
Indrazneste!
Genti, clutchuri, plicuri si posetute colorate in nuante fondate, un curcubeu stilistic curajos, adresat femeilor care stiu sa poarte cu atitudine tinutele insolite. Zoe Saldana, vedeta din Avatar, este una dintre ele si o demonstreaza cu fiecare aparitie in public.
In concluzie, dupa o radiografie atenta a pozelor, notam si tinem minte: la o tinuta all black poti asorta orice culoare de geanta; turcoazul este nuanta complementara cu movul deci mixul este unul fericit; albul, galbenul si nude-ul fac casa buna, iar tinutele in tonuri de gri, alb si negru merg completate cu o geanta culoarea lavandei.
Fii altfel
Sarah Jessica Parker: rochita nude cu auriu din tafta si dantela, pantofi peep toe metalizati, top peliculizat aqua-marine si plic asortat lui. Jennifer Lopez: rochie midi aurie, pantofi negri satinati, clutch in tonuri inchise cu insertii gold. Lectia de stil de la vedete: asorteaza-ti geanta la rochie, top sau bluza!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu