Accesorii : flori in par

Cum se poarta florile in par. La ce asortam accesoriile gen flori in par.

Anul acesta se poarta atat imprimeurile florale cat si accesoriile supradimensionate. Aceste doua tendinte s-au unit si au format un al treile trend la fel de interesant: accesoriile cu flori supradimensionate. In aceasta categorie intra, florile pe care ti le poti prinde in par, cordelutele, brosele dar si colierele statement.
Iata cum poti adopta aceasta tendinta in functie de varsta si ocazie:


La tinutele "dulci", romantice

Florile indulcesc orice tinuta, insa daca vrei sa fii o Lolita, iti recomand sa porti cordelutele cu flori la rochii si fuste cu volane, la materiale delicate precum dantela, matasea sau voalul.



Pentru o tinuta casual, lejera, dar feminina iti recomand sa combini un maiou simplu, cu o fusta in clos, cu talie inalta.
Alege o geanta cross body si in funtie de varsta dar si de cat de bine vrei sa te simti poti opta fie pentru o pereche de sandale cu talpa joasa fie pentru o pereche de pantofi.



La birou
Poti purta si la birou accesorii cu flori supradimensionate, in special brosele si astfel sa aduci putina originalitate unor tinute simple.



Pentru a iesi din monotonia clasicelor costume de birou iti propun sa pastrezi liniile sobre ale hainelor dar sa te joci putin atunci cand alegi culorile. Incearca sa combini sobrul gri, spre exemplu, cu piese vestimentare nude.Poti pastra si camasa alba (piesa vestimentara des intalnita in tinutele de birou), insa alege modele mai speciale, cu volane, sau maneci bufante. Brosa o poti purta in acest caz, in locul unei camee, la baza gatului, prinsa de gulerul camasii.




O alta varianta pe care ti-o propun este sa prinzi bronsa in piept. Aceasta poate sa fie pata de culoare a tinutei tale.


Asorteaza un clasic sacou bleumarine si o pereche de pantaloni negri (pana), cu un maiou simplu alb si o pereche de pantofi gri sau negri. Brosa rosie o poti asorta la curea si geanta.


La o petrecere
Colierele statement cu flori iti recomand sa le porti doar seara, la petreceri. Pentru ca sunt incarcate, tinuta trebuie sa fie cat mai simpla pentru ca accentual sa cada pe colier, intr-un mod placut, fara sa iti incarce look-ul.



Pentru astfel de accesorii iti recomand rochiile care nu au un decoletu adanc sau in V. Cele mai potrivite sunt cele cu guler rotund, la baza gatului, astfel incat colierul sa se suprapuna perfect.



Daca nu iti place sa porti rochii, iti recomand sa asortezi un astfel de colier la o pereche de pantaloni  eleganti si un top cat mai delicat, din dantela.  
 
  



Cand porti astfel de accesorii tinuta ta trebuie sa fie cat mai simpla. Renunta la piesele vestimentare cu imprimeuri si alege-le pe cele uni. In schimb, ai mai multa libertate in alegerea culorilor. Jongleaza cu ele in functie de cele care se regasesc pe accesorii, asa cum am facut si eu in exemplele pe care ti le-am dat mai sus.
Toate accesoriile prezentate in articol fac parte din noua colectie "Les Fleurs de Josephine".  Aceasta este o colectie de accesorii florale cu aer romantic compusa din cordelute, brose si coliere realizate cu flori lucrate manual din matase naturala fina, voal de matase si cristale Swarovski atent alese.
Accesoriile pot fi comandate de pe http://www.josephine.ro si costa:
Cordelutele cu flori: 95 de lei.
Brosele cu flori : 90 de lei.
Colierele cu flori : 250 de lei. 

Descopera intreaga colectie pe http://www.josephine.ro/colectii-noi/.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu