Rochii de mireasa 3D

Decoratiuni in relief, linii care urmaresc perfect conturul corpului ori umbre interesante ... Volume, volane. Rochia de mireasa traditionala, asa cum o stim cu totii, incepe sa dispara incet, incet atat din moda, cat si din preferintele viitoarelor mirese.

In locul ei, cu mult mai moderna si nonconformista, apare rochia de mireasa de ultima generatie, o rochie eleganta, dar cu totul si cu totul diferita de modelele pe care le stiam pana acum. I-am putea spune chiar ... rochia de mireasa 3-D.

Iata cateva dintre cele mai interesante astfel de modele:
1. Lazaro - Pentru miresele care prefera stilul glamour, Lazaro a creat un model special de rochie "tridimensionala" combinand volumul exagerat cu decoratiunile delicate, aplicate manual. Partea de jos a tinutei, realizata manual din organza, ofera un aer rafinat si in acelasi timp foarte delicat rochiei.Propunere Karena, model asemanator: rochie Rosa Clara
2. Amsale - Decoratiunile si cusaturile in relief fac din aceasta rochie de mireasa o tinuta speciala, unica. Efectul tridimensional este obtinut tocmai prin tehicile de realizare, dar si prin complexitatea modelului ales.


Propunere Karena, model asemanator: rochie Rosa Clara

3. Douglas Hannant - Nu subestima niciodata farmecul unei tinute voluminoase. In cazul de fata, volumul rochiei este obtinut prin plierea si suprapunerea unor materiale delicate, tulle si organza, care dau tinutei un aspect 3-D prin design si croiala. Fiecare volan din partea inferioara a tinutei este finisat la exterior cu o banda de satin, pentru un efect cat mai impresionant.

Propunere Karena, model asemanator: rochie San Patrick, Sposa dell Amore


4. Monique Lhuillier - Decoratiunile in relief si imprimeurile sunt doua din procedeele cele mai utilizate in industria textila pentru a da impresia de "tridimensional". In cazul de fata, decoratiunile florale, usor asimetrice, care imbraca in intregime partea inferioara a rochiei, ofera efectul 3-D atat prin volum, cat si prin designul specific.Propunere Karena, model asemanator: rochie Rosa Clara


5. Angelo Lambrou - Liniile pot sta si ele la baza unui efect tridimensional. Fie ca vorbim despre asimetrii, despre tehnici asemanatoare origami ori altfel de idei asemanatoare acestora, o rochie de mireasa drapata, in designul careia suprapunerile joaca un rol important, poate fi cu adevarat surprinzatoare.


Propunere Karena, model asemanator: rochie Creal Design


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu