Machiaj smokey eyes

Machiajul smoky eyes este machiajul preferat de toate vedetele, fiind de ceva vreme pe catwalk-uri si in revistele de moda. Seducator, sexy, glam si elegant, nici nu da semne ca ar disparea prea curand din tendinte.
Ochii au fost dintotdeauna punctul de atractie al fetei, iar privirea, cea mai importanta arma de seductie a unei femei.
Iata mai jos cum poti crea o privire seducatoare si irezistibila.

Primul pas consta in pregatirea tenului pentru machiaj.  Dupa ce ai demachiat tenul, ai aplicat lotiunea tonica si crema hidratanta, uniformizeaza culoarea tenului folosind un fond de ten fluid. Acopera cearcanele sau eventualele imperfectiuni cu ajutorul corectorului si apoi fixeaza cu pudra.
Tips!
Aplica fondul de ten si pe pleoape si fixeaza cu pudra ca sa creezi o baza pentru machiajul care va urma.

 
 
  Al doilea pas este aplicarea pudrei pulbere sub ochi. Atunci cand lucrezi cu mult negru trebuie sa ai grija sa lucrezi curat si sa nu cumva sa creezi cearcane false prin particulele care pot cadea sub ochi si se pot intinde.
Tips!
Foloseste o pudra pulbere translucida pentru ca nu va incarca prea tare zona de sub ochi.
 
Urmatorul pas pe care urmeaza sa il faci este conturarea ochilor cu un dermatograf incepand cu pleoapa inferioara. Tine minte ca nu conteaza daca linia este perfect dreapta, deoarece vei aplica apoi fardurile. Acesta are rolul de a fixa mai bine machiajul si de a da intensitate.
Tips!
Depaseste cu acest contur rama ochiului pentru ca mai tarziu vei crea un efect de marire a ochiului.
 
   Aplica creionul pe intreaga suprafata a pleoapei inferioare,  insa opreste-te la jumatate. Nu te chinui sa iasa perfect uniform pentru ca asta reprezinta doar o baza pentru fadurile care vor urma.
Tips!
Alege un creion cremos, nu dur, pentru ca il vei putea intinde cu o usurinta mai mare.
 Intinde cu ajutorul unei pensule creionul aplicat mai devreme, insa opreste-te pana in pliu (adancitura orbitei).
Tips!
Insista spre coltul extern al ochiului iesind usor din rama ochiului pentru a crea un efect de ochi migdalat si mare.
 
  Aplica apoi in pliu si pe toata suprafata pleoapei un fard violet.
Tips!
Ai curaj si pune culoare multa pentru ca atunci cand e vorba de un machiaj intens cu negru, restul culorile combinate trebuie sa fie la fel de intense.
 
 Aplica un fard negru  pe pleoapa, dar opreste-te in pliu. Acolo este locul fardului violet.
Tips!
Insista cu fardul negru prin miscari de du-te vino care vor avea rolul de a face machiajul mai rezistent.
 
   In cazul machiajului smoky eyes este nevoie sa evidentiezi si pleoapa inferioara pentru ca machiajul sa fie echilibrat. Aplica peste conturul aplicat aceeasi nuanta de fard pe care ai aplicat-o in pliu.
Tips!
Coboara cu acest fard chiar mai jos de linia genelor pentru ca rezultatul final trebuie sa fie o imbinare a celor doua culori, mov si negru, in degrade.
Aplica peste fardul violet, cu ajutorul pensulei pentru contur, fardul negru, incepand de langa linia genelor si coborand usor, insa nu acoperi toata suprafata pe care ai aplicat fardul violet.
Tips!
Ingroasa umbra spre exteriorul ochiului si prelungeste-o spre tample pentru a crea efectul de ochi alungiti si mari.
 
Pe interiorul pleoapei inferioare aplica acelasi creion dermatograf. Pentru a rezista mai mult si pentru un efect mai intens, incalzeste-l la o flacara cateva secunde.
Tips!
Alege un dermtograf khol pentru a fi sigura ca nu iti va irita ochii. Acesta este special conceput pentru a fi aplicat si pe interiorul pleoapei.
 
Pe arcada si in coltul intern al ochiului aplica un fard luminos care are o textura sidefata pentru a reflecta lumina si a da stralucire privirii.
Tips!
Nu aplica niciodata un fard alb pentru ca va contrasta mult prea tare cu negrul. Opteaza pentru un fard crem.
 
Mascara se aplica dupa ce ai terminat machiajul ochilor prin miscari de zig-zag de la baza genelor la varf.
Tips!
Aplica doua straturi de mascara pentru un efect mai dramatic, mai ales ca datorita machiajului intens cu negru, genele nu ies asa de tare in evidenta.
 
 
Sprancenele sunt foarte importante atunci cand cream un machiaj intens. Dau echilibru machiajului si armonie trasaturilor. Intensifica-le cu un fard pentru un efect natural.
Tips!
Opteaza pentru un fard maron chiar daca esti bruneta ca in cazul modelului din imagine, pentru ca un fard negru ar fi prea agresiv si ar aspri trasaturile.
 
Alege un blush intr-o culoare trandafirie, care sa se armonieze cu machiajul ochilor si anume fardul violet din pliu. Aplicarea blush-ului are rolul de a completa machiajul si a da prospetime.
Tips!
Cel mai usor mod de a aplica fardul de obraz este sa te uiti in oglinda, sa zambesti si sa aplici fardul exact pe pometii care se formeaza in mod natural.
 
Ultimul pas este machiajul buzelor. Deoarece accentul cade pe ochi, aplica pe buze un gloss alb-rose perlat, irizat, care va da volum buzelor dar si stralucire intregului machiaj.
Tips!
Aplica doua straturi de gloss si iesi putin din conturul buzelor, insa doar pe centrul acestora pentru un plus de volum.
 
Un ultim sfat: Ai grija sa nu topesti  pe cineva cu cel mai hot look din toate timpurile!
Rezultatul final:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu