Modele torturi de nunta

Vara este anotimpul culorilor, asa ca nu ar trebui sa ne mire abundenta acestora in jurul nostru... fie chiar si atunci cand vorbim de torturi. In ultimii ani, ideea de tort de nunta s-a schimbat foarte mult. 

Cofetariile au dezvoltat tehnici din ce in ce mai interesante si reusesc sa atraga clientii prin modele inovative, jucause si foarte, foarte atragatoare atat din punct de vedere vizual, cat si al gustului, bineinteles.Astazi m-am gandit sa vorbim putin despre modelele de torturi pentru nuntile de vara. Nu este obligatoriu ca tortul sa fie unul special, desigur, dar majoritatea mirilor vor sa-si puna amprenta asupra acestor detalii pentru ca evenimentul sa ramana in amintirea lor si a invitatilor pentru cat mai multa vreme.
Daca nunta voastra are loc in aceasta vara, iar tu nu ti-ai ales inca designul tortului, atunci poate te vor inspira modelele de mai jos. Ideea este simpla - Ce inseamna de fapt vara? Vara inseamna fructe, flori, culoare ...si de ce nu, vacanta. Mai ales daca v-ati cunoscut in vacanta, sa spunem la mare, nu ar trebui sa excludeti varianta unui tort tematic. Este cu adevarat special si ii va impresiona si pe invitati. Sa le luam pe rand asadar:



Torturile cu fructe sunt o alegere ideala pentru nunta. In primul rand sunt delicioase si asta ii va satisface pe invitati, de la cel mai mic, la cel mai mare. In al doilea rand, in designul lor pot fi folosite fructe de sezon, pentru un efect cat mai spectaculos.

    
Glazura ramane la alegerea ta, iar continutul la fel. Oricum, poti alege ca umplutura sa fie si ea o crema de fructe ... cirese, coacaze, mure ... variantele sunt multe si incredibil de apetisante!

Torturile cu design floral sunt si ele potrivite pentru o nunta de vara, chiar daca aspectul lor este usor mai elegant. Asta nu inseamna ca elegant nu este ok, din contra!
    
   
Ceea ce este interesant in acest caz este ca iti poti "imbraca" tortul in flori sau culori care sa se potriveasca cu restul decoratiunilor de nunta. Nu ai nevoie decat de putina imaginatie si multa indemanare din partea celor care iti vor realiza tortul!

Torturile colorate sunt in topul preferintelor de vara. Glazura din martipan este delicioasa si arata minunat in acelasi timp.
    
   
In interior aromele pot fi dintre cele mai diverse - de la clasicele amandina sau diplomat pana la arome delicate de fructe de padure, sampanie sau aromata crema de vanilie.
 
Torturile tematice se adreseaza mirilor mai nonconformisti care vor sa-si impresioneze oaspetii fie si cu cele mai mici detalii. Dupa cum spuneam, daca v-ati cunoscut in vacanta, la mare, atunci puteti alege un design care sa va aminteasca de acel context.
    
    
De la plaja, mare, scoici... totul este posibil cu putina indemanare din partea maestrilor cofetari. Ganditi-va la aceste variante si luati-le in considerare atunci cand va hotarati sa incepeti pregatirile. Chiar daca nu este momentul pentru cheltuieli in plus, nu uitati ca ziua nuntii este una singura si va veti aminti intotdeauna de ea. Asa ca merita sa va indepliniti absolute toate dorintele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu