Albirea dintilor acasa natural

Cu totii vrem sa stim cum am putea sa ne albim dintii acasa natural si ieftin. Una dintre metodele de albire a dintilor acasa natural este aceasta prezentata mai jos. Succes la albit dintii ! 


Primul pas va trebui sa il faci spre bucatarie, mai precis spre raftul unde tii ustensilele si ingredientele pentru gatit. Cauta plicul de bicarbonat de sodiu si pune doua lingurite intr-un bol. Acum indreapta-te spre baie si cauta sticluta de peroxid de hidrogen. Adauga 2-3 lingurite de peroxid in bolul cu bicarbonat si amesteca cele doua ingrediente pana va rezulta o pasta. S-ar putea sa nu nimeresti din prima combinatia corecta, insa nimeni nu te impiedica sa incerci pana vei reusi. Reperul cel mai bun in acest sens il va reprezenta consistenta care trebuie sa fie similara celei a pastei de dinti. Daca doresti, poti adauga putina aroma de menta sau chiar putina pasta de dinti, doar pentru aroma.
Trebuie iti perii dintii cu acest amestec, avand grija sa il lasi pe dinti circa doua minute. Atentie! NU inghiti pasta, are un gust foarte neplacut.
Daca ai probleme cu dintii (carii, gingivita, probleme ale gingiei) acest amestec le poate face sa para albe pentru o perioada de timp. Din pacate, daca ai dintii foarte sensibili, este posibil ca acest amestec sa nu ti se potriveasca  si cel mai bine ar fi sa ceri sfatul medicului inainte de a-l folosi.
Cat de des pot folosi aceasta pasta?
Acest tratament poate fi facut saptamanal, lunar sau oricand ai nevoie de dinti mai albi, insa ai grija sa nu te perii pe dinti cu acest amestec mai mult de odata pe saptamana.
Lista de ingrediente:
- 3 lingurite de peroxid de hidrogen 
- 2 lingurite de bicarbonat de sodiu
- optional poti adauga putina pasta de dinti sau aroma de menta pentru un gust mai bun.

Un comentariu: