Battle of Songs 2010

Battle of Songs este singurul concurs privat de compozitie din Romania. Prima editie a avut loc in 2007. In cei trei ani de existenta, Battle of Songs a acordat premii in valoare de peste 25.000 euro, atat in bani cat si in instrumente si echipamente muzicale.

Piesele inscrise la Battle of Songs sunt ascultate si jurizate de nume reprezentative pentru industria muzicala. In fiecare an, directori de case de discuri, directori de programe de la cele mai importante posturi de radio din Romania si importanti promotori online de muzica decid care este marele castigator al Battle of Songs.


De Battle of Songs se leaga nume ca George Hora si Xonia. Battle of Songs este sansa ta pentru o lansare rapida. George Hora s-a lansat la Battle of Songs, castigand Marele Premiu al editiei 2008, dupa ce participase fara nici un rezultat si la prima editie din 2007. Battle of Songs ramane singurul concurs privat de compozitie din Romania. Unul dintre cele mai mari hit-uri de radio al anului 2010, Xonia feat. Deepcentral – My Beautiful One, s-a lansat la Battle of Songs 2009. Inscrie-te azi!

Concursul Battle of Songs 2010 a dat startul celei de-a 4-a editii. Inscrierile au inceput pe 26 august, si se vor incheia pe data de 10 octombrie 2010.

In acest an concursul isi deschide din nou portile pentru tinerii aspiranti la o cariera de compozitor. Juriul este compus si de data aceasta din cei mai importanti oameni ai FM-ului romanesc, directori muzicali si de programe de la cele mai mari posturi de radio din Romania: Andreea Berghea (Kiss FM), Bogdan PavlicaDenis Ciulinaru (National FM), George Zafiu (Europa FM), Manuel Dinculescu (Radio 21) si Tony Tesiu (Radio ZU). Alaturi de ei, reprezentantii unor medii online fruntase in promovarea muzicii autohtone: Cristina Chipurici aka Pyuric (Monden.info) si Tiberiu Crisan (Radio Romania Actualitati), (Bestmusic.ro).

Premiile Battle of Songs 2010 insumeaza peste 2500 euro. Mai multe amanunte despre inscriere, desfasurarea concursului si premii gasiti pe www.battleofsongs.com.

Battle of Songs este organizat de Star Management in colaborare cu Asociatia Star Education si sustinut de studioul AudioGate Studio, care va acorda anul acesta doua premii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu