Coafuri toamna 2010

Parul, machiajul, hainele si accesoriile - iata cei patru factori care determina tendintele unui sezon, dar si reusita unei prezentari de moda. Pentru toamna aceasta tendintele nu sunt deloc complicate, totul exprima simplitate si naturalete, cu mici insertii de extravaganta.

In cazul parului, naturaletea isi spune cuvantul, coafurile pentru toamna 2010 fiind cat se poate de simple si de feminine. Usor de realizat, perfecte pentru momentele de graba, interesante pentru ocazii speciale, coafurile prezente pe podiumurile toamnei sunt pentru oricine, dar si pentru orice ocazie:


BOB FALS

Pe multe dintre podiumuri aceasta coafura a fost preferata. Nu este cu adevarat un bob fals, ci mai degraba o modalitate de a ascunde lungimea parului. Am observat ca parul este prins foarte lejer intr-o coada, astfel incat sa para un bob, sau este bagat in haine, fiind vizibil numai pana la nivelul barbiei, construind si de aceasta data un bob. Vedeti AICI modele de tunsori tip bob !

Givenchy 
 Givenchy

Marc Jacobs

Proenza Schouler

 

COADA DE CAL

Prinsa la nivelul cefei si foarte neteda, o coada de cal simpla poate fi excelenta pentru o zi la birou, mai ales cand este frig si esti nevoita sa iti acoperi capul. Insa designerii ne-au oferit si o optiune mai deosebita, o coada de cal mai ridicata, intr-un stil mai retro, usor ondulata la varfuri.

Calvin Klein Collection

Louis Vuitton

 

RETRO

Anii `80 au revenit in forta si in haine dar si in coafuri. Onduleurile mari la varful suvitelor asociate cu mult volum, dar si impletiturile deosebite sunt o tendinta foarte feminina a toamnei.
Chloé
Christian Dior

Armani Privé
 
Oscar de la Renta

 

MULT VOLUM

Parul tapat si coafurile pline de volum se poarta in aceasta toamna. Fie ca aducem in atentie cocuri lejere sau coafuri simple, totul este bine tapat, volumul este usor exagerat insa aspectul final trebuie sa ofere o nota de naturalete.
Chanel
Giambattista Valli

Nina Ricci

Roksanda Ilincic

 

COCURI RASUCITE

Pe acelasi trend de naturalete, cocurile rasucite vin sa ne ajute in momentele de graba sau de lipsa de inspiratie. Le poti prinde la orice nivel doresti, le poti asocia cu bentite sau cu orice alte accesorii de par, poti profita de simplitatea lor si de usurinta de coafare in orice ocazie.
Donna Karan
Erdem

Missoni

Missoni

 

SCURT SI REBEL

Pentru parul scurt tot naturaletea isi spune cuvantul, mai precis, in cazul lui, trebuie sa il lasi sa fie cat de rebel doreste. Stilistii au prezentat pe podiumuri coafuri scurt foarte naturale, stilizate foarte putin cu o perie si gel de par.
 
3.1 Phillip Lim

Oscar de la Renta

 

ROCK'N'ROLL

Daca ai parul lung, aceasta tendinta te va bucura. Nu trebuie decat sa iti usuci parul drept, sa aplici putina ceara de par in palma si apoi in par si sa obtii un look rock'n'roll usor ciufulit si rebel, cu suvite delimitate si un pic de volum.
Emilio Pucci
Emilio Pucci

Marc by Marc Jacobs

Roberto Cavalli

 

NETED SI NATURAL

Se poarta din nou parul intins, insa ai mai multe optiuni. Il poti purta foarte intins, insa ii poti oferi si libertatea de a se aseza in mici onduleuri largi spre varfuri, daca el este putin ondulat.
Burberry Prorsum
Carolina Herrera

Elie Saab

Versace

 

CULORI

In privinta culorilor, tot naturaletea este cea care se implica peste tot. Pe podiumuri am admirat in primul rand nuante frumoase de saten amestecate cu roscat, de la nuante calde de caramiziu, miere si castana la nuante usor mai reci de bronz.
Ralph Lauren
Thakoon

Versace

3.1 Phillip Lim
Nuantele de brunet au fost la fel de naturale: de un negru inchis si rece sau un brunet usor mai cald cu insertii de castaniu inchis.

Lanvin

Ralph Lauren
Blondul nu pierde deloc din teren, se poarta toate nuantele, de la blond miere la blond platinat.

Anna Sui

Louis Vuitton

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu