Cauze celulita. Tratament celulita. Vedete cu celulita - metodele lor impotriva celulitei.

Celulita nu iarta pe nimeni. E necrutatoare si parca devine ostentativa tocmai cand vrei sa o ascunzi cel mai bine.

Nu o putem sterge cu buretele pentru ca nu am trasat-o cu creta ci cu renuntarea la apa, anticonceptionale, lipsa sportului si alimentatie necorespunzatoare. Ne-am facut de cap cu aceste lucruri, acum trebuie sa ne asumam raspunderea. Dar crezi ca numai tu esti singura in aceasta lume a “cojii de portocala”? Nu. Celebritatile rusinate fac coada in spatele tau. Dar ele o si rezolva. Afla cum!


Lipomasaj
In primul rand – nu doare. Este una dintre cele mai revolutionare tratamente impotriva celulitei la care celebritatile apeleaza pentru a o preveni nu numai pentru a o elimina. Cine? Majoritatea modelelor la care ne strambam ca arata prea bine si staruri de la Holywood cum e Kate Hudson, Angelina Jolie si Cameron Diaz.

Mi-am zis “Hai ‘Angelina’ si testeaza minunea. “. Mi-am verificat lista de centre de infrumusetare si am cautat un tratament de lipomasaj. Asa am ales Cellu M6.

Ce ti se intampla acolo, in mod succint, ca nu vreau sa-ti fur mult din timp:
- prima diagnosticare – Te cantaresc, iti spun cat trebuie sa slabesti si cata apa ai in corp. – Trebuie sa treci de acest test ca sa stii daca poti face lipomasaj, pentru ca nu este indicat celor care au probleme vasculare, varice sau care sunt insarcinate.
- programare sedinta lipomasaj – inseamna ca ai trecut testul
- sedinta de lipomasaj - urmeaza o a doua diagnosticare mai amanuntita. Vei discuta cu un medic care iti va da o fisa medicala pe care sa o completezi, un mic interogatoriu referitor la cum vrei sa arati, ce vrei sa corectezi. Se face un mic diagnostic al corpului tau (mai exact ti se studieaza zonele unde apar de cele mai multe ori problemele), iar pe un sablon se creeaza un program personalizat de LPG. Dupa acest sablon terapeutul stie cat timp si la ce intensitate va actiona cu aparatul.


Power Plate
Exercitiile sunt cea mai buna metoda de a ucide celulita si pentru a o preveni. Dar nu ai timp sa alergi, nu vrei sa te obosesti la sala si vrei sa te relaxezi in timpul liber. De ce sa nu faci acest lucru si sa si scapi de celulita. Da, nu am luat-o razna, iti spun de aparatul la care apeleaza multe celebritati, printre care Madonna (ai vazut ce tonus are), Kylie Minogue si Cindy Crawford.

Liderul mondial in aplicarea tehnologiei vibratiilor, Power Plate este singurul aparat care asigura un antrenament complet în numai 15 minute. Antrenamentul ofera beneficiile unui exercitiu regulat, tonifiaza corpul, asigura o flexibilitate ridicata, imbunatateste circulatia sangelui si reduce riscul aparitiei celulitei. Power-Plate se potriveste femeii moderne, active, cu forta financiara si foarte putin timp liber. Este demonstrat stiintific ca 15 minute pe acest aparat echivaleaza cu 1,5 h de fitness intensiv la sala.


Impachetari
Impachetarile au fost considerate unele dintre cele mai eficiente tratamente impotriva celulitei, mai ales pentru zonele cele mai critice ale corpului. Da, acum sigur mi-ai spune, “Asa spui de toate”, dar spune-mi la toate poti sa adormi in timpul tratamentului? Raspuns: Nu.

Ciocolata? Nu sa mananci, ca vrem sa scapam de celulita nu sa o dezvoltam. Sa ne impachetam in ea. Delicios, nu?

Ciocolata, namol, cafea verde si diferite tipuri de alge – delicii pentru pielea ta.

Aceste impachetari au diferite ingrediente din plante si solutii care iti detoxifica corpul. Aditional caldura (de la termocuverta cu care esti acoperita) joaca un rol esential, crescand efectele benefice ale formulelor folosite pentru impachetare, ce reusesc sa lupte impotriva celulelor adipoase acumulate in diferite straturi ale pielii.

Paris Hilton, Kate Winslet si Jennifer Aniston sunt fani devotati ale impachetarilor corporale, de ce nu ai fi si tu un star?


Mezoterapie
Este una dintre cele mai scumpe metode profesionale ce lupta impotriva celulitei, trebuia sa spun acest lucru de la inceput ca sa nu te superi pe mine dupa ce afli pretul. Pe acesta recunosc ca nu l-am incercat, pentru ca mi-e foarte teama de ace, dar am aflat ca este un tratament nechirurgical, ce consta in injectarea unor cantitati foarte mici de substanţe homeopate, vitamine, aminoacizi si enzime in mezoderm (stratul mijlociu al pielii). Mezoterapia este unul dintre putinele tratamente ce trateaza in mod eficient si rapid celulita.

Cum are un efect imediat, celebritatile viziteaza des centrele de infrumusetare pentru a obtine acest tratament. Printre ele se afla Elle McPherson, Angelina Jolie, chiar si Brad Pitt.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu