Emisiunea Te vreau langa mine Kanal D

Te vreau lângă mine - un reality show ce îşi propune să ofere şansa la o viaţă nouă tuturor persoanelor ajunse la vârsta maturităţii şi care îşi doresc să scape de singurătate. Prin intermediul noului show de la Kanal D doamnele şi domnii singuri au ocazia de a se cunoaşte cu alte persoane singure, dar care nu şi-au pierdut speranţa la fericire.


Moderata de cântăreaţa de muzică populară Niculina Stoican, emisiunea Te vreau lângă mine va avea invitaţi în platou 22 de participanţi, femei şi bărbaţi, care vin să-şi încerce şansa de a-şi găsi sufletul pereche prin intermediul emisiunii. Până la finalul ediţiei contactul vizual între participanţi este interzis astfel că aceştia se vor cunoaşte doar prin intermediul întrebărilor adresate reciproc urmând să aleagă la sfârşit persoana pe care îşi doresc să o întâlnească. Cei care vin în emisiune ca să-şi găsească jumătatea trebuie însă să fie atenţi şi la impresia pe care o fac telespectatorilor de acasă, nu doar co-participanţilor la emisiune deoarece lista de opţiuni este mare şi deschisă pentru toată lumea.
Bazându-se pe un format interactiv, emisiunea Te vreau lângă mine oferă posibilitatea telespectatorilor de a se cunoaşte cu cei din platou. Astfel, dacă cei din faţa televizoarelor îşi manifestă interesul pentru unul dintre cei 22 de participanţi, ei pot aplica prin sms, e-mail sau telefon pentru a se cunoaşte faţă în faţă cu persoana pe care o simpatizează. Odată cu această înscriere, telespectatorul devine şi el participant, iar într-o ediţie viitoare se alătură celorlalţi deja prezenţi în studio, mărindu-şi astfel şansa de a-şi întâlni “jumătatea”.
“Dragostea nu are vârstă, iar fericirea este pentru toţi: tineri, bătrâni, bărbaţi, femei, săraci, bogaţi, norocoşi sau ghinionişti. Sunt foarte mulţi oameni singuri, ajunşi la maturitate, care nu au prea multe posibilităţi de a cunoaşte alte persoane de vârsta lor în aceeaşi situaţie. De aceea, cred că emisiunea “Te vreau lângă mine” este o oportunitate pentru aceşti oameni şi o frumoasă lecţie de viaţă pentru noi toţi. Împreună cu echipa Kanal D, îi îndemn pe toţi cei care nu au renunţat la fericire să îndrăznească să-şi caute sufletul pereche. Porţile emisiunii le sunt deschise.” declară Niculina Stoican, noua vedetă Kanal D.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu