Pantofi cu toc inalt

Trebuie sa recunoastem ca pantofii cu toc inalt la doamne sunt o necesitate. Cum poti mai bine sa ti pui in valoare frumoasele picioare daca nu cu ajutorul unor pantofi cu toc inalt ?

      Este adevarat ca nu sunt confortabili de aceea trebuie sa stiti anumite lucruri inainte sa cumparati o pereche de pantofi.
      Nu trebuie sa transformam acest obicei intr-o tortura de aceea trebuie sa stiti anumite lucruri de baza atunci cand cumparati o pereche de pantofi.

1. Inaltimea conteaza

     Tocurile nu sunt pentru toata lumea in special cele foarte inalte. Oricum daca gasiti marimea tocului potrivita puteti arata foarte bine. Sfaturile specialistilor este sa optati pentru tocuri de 4-5 cm acestea va vor sustine perfect greutatea.

2. Marimea potrivita

      Cu siguranta cel putin odata ati cumparat o pereche de pantofi care au fost ori mai mari ori mai mici. Nu mai faceti greseala sa mai cumparati astfel de incaltari doar pentru ca arata grozav, veti cauza probleme grave sanatati dumneavoastra. Latimea si lungimea piciorului se modifica odata cu varsta de aceea este recomandat sa probati mereu si o alta marime pentru a va asigura inainte sa cumparati pantofi perfecti.

3.Rotunzi sau ascutiti

      Este demonstrat ca pantofi cu bot rotund dau un plus de comfort piciorului tau fata de cei cu botul ascutit, in plus acest tip de pantofi sunt din nou la moda. Daca preferati pantofi cu varful ascutit nu uitati totusi si de alternativa.

4.Tocul cui versus platforma

      Pantofi cu talpa  de-a intregul sunt mult mai comfortabili si dau un surplus de siguranta piciorului. Pastrati tocurile cui doar pentru ocazii speciale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu