Scoaterea unghiilor false

 Unghiile false arata foarte bine si sunt solutia ideala pentru cele care au unghii fragile. Dar ca si toate celelalte lucruri din viata, pana si purtarea unghiilor false trebuie la un moment dat sa stopeze. Urmeaza instructiunile urmatoare pentru a-ti scoate unghiile false fara durere si in siguranta.

1. Gaseste un loc unde sa poti sa stai jos si sa te simti confortabil. Masa de bucatarie este foarte indicata in acest caz. Acopera masa cu o musama de plastic si pune un strat gros de ziare pentru a absorbi eventualele scurgeri si a preveni deteriorarea mesei.

2. Adu-ti toate ustensilele care iti sunt necesare, pentru a le avea cat mai la indemana. Nu vrei sa fugi dupa ele chiar in mijlocul actiunii.

3. Folosind o unghiera, taie unghiile acrilice cat mai scurt cu putinta pentru a face mai usoara scoaterea lor.

4. Umple un vas de sticla cu acetona, pe care o vei folosi pentru a-ti inmuia unghiile si a dizolva lipiciul folosit la atasarea unghiilor acrilice de unghiile tale naturale.

5. Inainte de a incepe sa-ti inmoi unghiile, aplica un strat protector de vaselina pe pielea din jur,care va preveni uscarea acesteia. Asigura-te ca nu pui din greseala si pe unghii, deoarece va impiedica acetona sa actioneze impotriva lipiciului.

6. Inmoaie degetele in vasul cu acetona pentru 15-20 de minute.

7. Incearca sa dezlipesti usor unghiile acrilice. Daca intampini dificultati, mai inmoaie unghiile pentru inca 5 minute. Niciodata nu incerca sa fortezi unghia sa se dezlipeasca.

8. Dupa a doua oara ar trebui sa poti sa indepartezi orice unghie "incapatanata" si vei ramane cu unghiile tale naturale.

9. Spala-te cu apa din abundenta pentru a indeparta orice urma de acetona sau de vaselina,

10. Daca iti mai ramane lipici pe unghii, pur si simplu indeparteaza-l cu o pila de unghii. Nu folosi decat miscari usoare pentru a nu-ti deteriora unghia.

11. Aplica o crema hidratanta de maini si maseaza. Aceasta te va ajuta sa rehidratezi mainile afectate de acetona.


ATENTIE! Niciodata nu forta dezlipirea unei unghii acrilice, deoarece risti sa iti deteriorezi unghiile sau mai rau, sa le rupi din carne odata cu scoaterea celei acrilice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu