Meridian Ocazie Auto

Parte a Grupului MERIDIAN, MERIDIAN Ocazie imbina experienta dobandita in cei peste 10 ani de activitate pe piata vanzarilor auto cu orientarea permanenta catre nevoile clientilor, oferindu-le solutii practice si personalizate.


       Din dorinta de a fi cat mai aproape de dumneavoastra, MERIDIAN Ocazie va pune la dispozitie 3 parcuri auto, dintre care 2 situate in zona de sud a capitalei si unul in vest. La noi gasiti in permanenta un stoc auto format din peste 400 de vehicule, marea lor majoritate provenind din Uniunea Europeana. Toate masinile sunt proprietatea MERIDIAN Ocazie, sunt verificate din punct de vedere tehnic, dispun de garantie si au un pret corect.


       Vizitati-ne si avem certitudinea ca veti gasi masina potrivita. Consilierii nostri beneficiaza de o pregatire adecvata si va stau la dispozitie cu sfaturi si informatii utile, astfel incat sa luati cea mai buna decizie. De asemenea, va propunem si solutii de finantare avantajoase, astfel incat dumneavoastra sa fiti pe deplin satisfacuti de alegerea facuta.

       Dand dovada de transparenta, eficienta si profesionalism, ne dorim ca relatia pe care o dezvoltam impreuna sa fie una bazata pe incredere, sinceritate si respect.

Mai multe detalii gasiti pe www.meridianocazie.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu