Vedete cu forme apetisante

Se stie ca la mare moda sunt vedetele cat mai slabe, dar cu toate acestea, in ultimii ani sunt apreciate si celebritatile cu forme, mai ales daca este vorba de piept, sau de solduri. Va prezentam mai jos un top al celor mai ravnite vedete cu forme, dar si cateva poze cu primele 4 locuri din topul vedetelor cu forme.

Locul 10 – Fergie - Se poate spune orice despre ea, dar nu ca ar fi slaba. Este adevarat ca in ultimul timp a facut eforturi considerabile pentru a slabi, dar asta nu inseamna ca a ajuns schiloada si nici nu i-ar sta bine.

Locul 9 - Jessica Simpson – Cu trupul ei in forma de clepsidra se incadreaza perfect la aceasta categorie.

Locul 8 - Sakira – Multi probabil ca ar spune ca este chiar slaba, dar cu toate acestea are un posterior destul de impunator si niste solduri care au facut-o celebra.

Locul 7 – Jessica Biel – Stie perfect sa isi puna atuurile in valoare.

Locul 6 - Kate Winslett - Si ea a visat la talia de viespe, a tinut regimuri peste regimuri, dar nu a reusit sa se incadreze in standardele clasice si oricum o prinde mult mai bine aceasta silueta, pentru ca ar deveni mult prea ascutita la fata.

Locul 5 – Beyonce – Are tot ce ii trebuie pentru a iesi in evidenta la categoria femei cu forme.

Locul 4 – Rihanna – In ultima vreme a mai pus cateva kilograme, dar nu se poate spune ca ii sta rau.

Locul 3 - Kim Kardashian – In cazul ei, chiar aceste forme sunt cele care au facut-o celebra.

Locul 2 – Salma Hayek – Arata mai mult decat foarte sexy, desi nu se poate spune ca se incadreaza in standardele clasice de frumusete – nici ca inaltime, nici ca si greutate si nici ca trasaturi.

Locul 1 - Jennifer Lopez – Nu cred ca este cineva care sa nu ii fi remarcat posteriorul.

http://mediaserver.adevarul.es/media/adevarul-es/images/2010/01/22/42514-0-rihanna12.jpghttp://www.myidol.ro/wp-content/uploads/2010/01/kim-kardashian2.jpghttp://www.divahair.ro/images/speciale/2.poze_2009/poze_22012009/noutati4_diva.jpghttp://man-over-board.com/wp-content/uploads/2010/03/jennifer-lopez.jpg

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu