www.iteddy.com

iTeddy este uimitor urs de pluş vorbind, cele mai recente gadget să apară pe piaţă. Ursuleţ de pluş moale vine în alb sau maro, şi arată ca o jucărie cuddly ordinare, dar ridica lui luminos portocaliu tricou şi totul va fi dezvăluit.
iTeddy are un ecran încorporat în burtă lui şi vine cu built-in difuzoare, functioneaza pe baterii reincarcabila si are o memorie de 512 MB (plus un slot de expansiune, dacă aveţi nevoie de mai mult spatiu de stocare), împreună cu un cablu USB să-l conecta la PC sau laptop . Acest lucru va permite să te duci pe site-ul www.iTeddy.com şi de a descărca melodii, povestiri, desene animate şi jocuri - singurul loc în momentul în care va fi capabil de a descărca conţinut.
Nu va fi de 2 moduri de a plăti pentru a accesa conţinutul www.iTeddy.com, fie plătiţi ca o achiziţie one-off sau sa te inregistrezi pentru un abonament lunar (£ 7.95 pentru materialul de aproape nelimitată).
Pitch de comercializare pentru iTeddy este ca o jucărie de învăţământ pentru copiii preşcolari a le ajuta să înveţe în acelaşi timp, ele joacă. Mai destept decat ursul medie, el va deveni cel mai bun prieten lor, un teddy pot strânge la piept, dar care, de asemenea, distrează oricând şi oriunde. Sing-un lung-a melodii, asculta pepinieră rimează şi poveşti de culcare, juca jocuri şi puzzle-uri, invata despre forme, culori si numere. Lista va fi fără sfârşit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu