Accesorii la moda in sezonul toamna/iarna

Toamna si-a spus cuvantul mult mai repede decat ne asteptam, obligandu-ne sa facem loc in garderoba pentru hainele necesare pentru sezonul rece. Asadar, lasand deoparte rochitele cu imprimeuri jucause, sandalutele cu bretele subtiri, jeansii scurti si fustitele cat mai scurte, renuntam fara sa vrem si la anumite accesorii care ne-au insotit intreaga vara: papucii si costumul de plaja, ochelarii de soare sau palariile.

In sezonul rece, accesoriile trebuie sa fie nelipsite din tinutele noastre deoarece ne putem pune in evidenta cu ajutorul acestora, uneori chiar reusind sa uimim printr-o tinuta destul de simpla, insa accesorizata cu bun gust.
Iata cele mai importante accesorii care nu trebuie sa iti lipseasca din garderoba in acest sezon:


1. Curelele late
Acest tip de accesoriu reprezinta un adevarat trend. Indiferent de sezon, curelele late sunt purtate atat in timpul zilei, la o tinuta casual, cat si seara, la o tinuta eleganta.

Pentru sezonul rece, alege sa porti o curea peste trench sau palton. Pe langa faptul ca iti accentueaza talia, aceasta iti pune in valoare silueta feminina. Daca ai un trench colorat, alege o curea simpla, in culori inchise.


2. Esarfele
Esarfele subtiri din matase, in culori puternice sunt inlocuite cu cele groase, din bumbac sau lana, care ne pot proteja de vremea capricioasa de afara.

Opteaza pentru o esarfa mai lunga, pe care o poti da in jurul gatului de mai multe ori. Modelele cu animal print sunt inca pe valuri.

Nu te lasa dusa de val si nu experimenta prea multe atunci cand alegi sa porti o esarfa cu model animal print. Nu uita: de cele mai multe ori, ce este prea mult strica! Asadar, alege sa asortezi o astfel de esarfa la un outfit simplu, banal.


3. Accesorii mari
Daca vara a trecut, asta nu inseamna ca trebuie sa renuntam la accesoriile care ne plac. Pana si marii designeri au ales sa accesorizeze tinutele purtate de manechine pe catwalk cu bijuterii cat mai masive, care sa puna in evidenta creatiile.

Inelele cu pietre mari, colierele masive din materiale metalice sau cerceii lungi sunt vedetele acestui sezon. Inelele pot fi purtate nu doar pe deget, ci si peste o manusa mai subtire. Alege un inel cu un model cat mai impresionant, in culori tari, insa care sa se asorteze tinutei.


4. Accesoriile pentru par
Parul este extrem de sensibil in perioada rece si de aceea are nevoie de multa atentie. Pe langa balsam si masca de par este nevoie si de alte tratamente. Un alt mod de a-ti proteja parul de factorii externi (ploaie, vant puternic, ninsoare) il reprezinta accesoriile pentru par.

Pentru sezonul rece, alege sa porti caciuli cat mai ciudate, in nuante puternice, palarii (din materiale groase), sepci, panglici sau cordelute late.


5. Fularul si manusile
Unul dintre cele mai importante accesorii ale sezonului rece este reprezentat de duo-ul fular-manusi. Odata cu instalarea vremei capricioase din mohorata toamna, aceste obiecte devin obligatorii pentru fiecare, neputand sa plecam din casa fara a le lua dupa noi.

Poti purta fular si manusi in aceeasi culoare sau cu acelasi model sau, daca esti o persoana indrazneata in ceea ce priveste stilul vestimentar, alege culori cat mai puternice si modele cat mai diferite.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu