Tendinte toamna/iarna: Geci. 9 geci la moda in sezonul rece toamna/iarna

Am scapat de caldura, temperaturile incep sa scada, iar pentru noi este timpul sa dam iama in sifonier si sa scoatem din adancul lui hainele groase. Pentru inceput ne vor fi de folos gecile subtiri, cardiganele, gecile din denim sau trenciurile, piese vestimentare pe care poate le ai deja in garderoba sau urmeaza sa le achizitionezi.

Multe dintre tendintele in matrie de geci se pastreaza din primavara sau de toamna trecuta, altele renasc dar evident ca sunt si cateva noi. Insa, nu toate reprezinta o investitie inteligenta.



 
COJOCUL
Pentru zilele friguroase, un cojocel cochet in nuante calde este ideal. Asorteaza-l la cizme inalte, ghete militaresti, tocuri patrate, la colanti sau blugi skinny.
In imagine: cojoc Topshop




TRENCH-UL
Daca nu l-ai cumparat deja din primavara, este timpul sa-l cumperi acum. Arata excelent peste o rochie, cu blugi sau alaturi de un costum cu pantaloni.
In imagine: trench H&M





SACOUL MASCULIN
Inca se mai poarta, poate pentru ca este foarte practic si ofera unei tinute casual un aspect mai nonconformist.
In imagine: sacou Marc by Marc Jacobs




PALTONUL CLASIC
Daca il ai deja in garderoba, poti sa fii fericita. Daca nu, este timpul sa iti cumperi un astfel de palton, pentru ca este una dintre piesele vestimentare care nu se demodeaza niciodata.
In imagine: paltoane Dolce&Gabbana



GEACA DIN DENIM
S-a purtat si in primavara, se poarta si acum, la inceput de toamna. Este usor de asortat - se potriveste si cu o rochita dar si cu o tinuta casual sau sport - si este o investitie sigura.
In imagine: geaca din denim Zara



PALTONUL MILITARY
Scurt sau mai lung, cu multe buzunare sau in culori army, cu o croiala masculina sau cu epoleti, paltonul military este un must-have al acestui sezon.
In imagine: palton military Topshop



GEACA DE MOTOR
O alte tendinta ce se transpune delicat din primavara in toamna este geaca de motor. Se poarta croielile deosebite si detaliile originale.
In imagine: geaca de motor Blumarine



PONCHO
Practic si feminin, un poncho ofera un aspect aparte oricarei tinute. Alege modele cu imprimeuri nordice, care sunt un must-have sezonul acesta.
In imagine: poncho Chloe



VESTA DE BLANA
Foarte versatila si foarte sic, vesta din blana este o optiune ideala cand vremea este inselatoare. O poti adauga peste o rochita, dar si peste o camasa asortata la blugi.
In imagine: vesta de blana J.Crew

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu