Cele mai bine platite joburi. Joburi bine platite

Sunt sigura ca ai deschis cu multa curiozitate acest articol. Cu aceeasi curiozitate ne-am informat pentru a-ti oferi un top al joburilor, al celor mai bune joburi din lume. Insa le vom lua pe rand. Am pregatit pentru tine, nu unul, nici doua, ci trei topuri cu joburi "bune": un top al celor mai interesante si distractive joburi, un top al celor mai bine platite joburi si un top al joburilor care vor deveni din ce in ce mai bine platite in urmatorii cinci ani.

Trebuie sa subliniem ca "joburile" din primul top nu sunt chiar pentru oricine ... sunt mai degraba pentru cei foarte talentati si foarte, dar foarte norocosi. In schimb, joburile bine platite sunt pentru cei seriosi, pregatiti sa studieze si sa exceleze profesional, pregatiti sa se lupte ca sa ajunga in varf. Iar daca esti inca in bancile scolii sau daca ai copii, ultima lista vine sa te ajute, o lista succinta cu joburile ce promit o mare cautare si un salariu excelent in urmatorii ani.


TOPUL CELOR MAI INTERESANTE JOBURI

Locul 6: Creator de jucarii
Salariu estimativ: intre 1000 si 5000 Euro/luna

Dupa o anumita varsta sa petreci timpul inconjurat de jucarii poate sa para un picut ciudat. Nu insa daca lucrezi in industria jucariilor, unul dintre cele mai mari si mai profitabile domenii din lume, dar si cel mai distractiv. Un creator de jucarii trebuie sa propuna un proiect, sa il produca, sa il faca cat mai sigur pentru copii pe categoria de varsta aleasa si sa il testeze - partea cea mai distractiva!




Locul 5: Manager de hotel de 5 stele
Salariu estimativ: intre 3000 si 10000 Euro/luna

Ce poate sa fie mai interesant si mai distractive decat sa fii un manager de hotel? Poate sa fii proprietarul. Oricum ar fi, acest job implica mai mult decat partea administrativa, implica organizarea de petreceri, sa vii cu idei de servicii de calitate, sa multumesti clientii, care sunt poate vedete, oameni politici, milionari. Implica, astfel, contactul cu oameni de seama si cu o lume fascinanta si luxoasa.



 
Locul 4: Manager de insula exotica
Salariu estimativ: intre 3000 si 10000 Euro/luna

Iata un job care a aparut de curand, si care implica mai mult decat un job simplu de manager de hotel. Un manager de insula exotica are in responsabilitate toata insula ... Iar fisa de post spune ca trebuie sa testeze, sa exploreze si sa promoveze insula si conditiile ei de distractie si cazare. Asta inseamna ca trebuie sa le incerce. Bineinteles ca locuieste gratuit pe insula, in cele mai bune conditii, are parte de cea mai buna mancare, tot gratuit si el este Seful insulei!



 

Locul 3: Designer de jocuri video
Salariu estimativ: intre 3000 si 10.000 Euro/luna

Pe zi ce trece jocurile video sunt din ce in ce mai reale si mai interesante. Acest fapt se datoreaza designerilor de jocuri video, ei sunt cei care concep si creeaza regulile, personajele, structura jocului. Tot ei sunt cei care supravegheaza echipa de design si de testare. Prin urmare, este un job care iti permite sa pui in realitatea virtuala ceea ce visezi noapte, personaje si decoruri, fantezii si culori. Un vis devenit realitate, nu-i asa?





Locul 2: Organizator de evenimente
Salariu estimativ: intre 1000 si 6000 Euro/luna

Ce poate sa fie mai frumos decat sa te ocupi in fiecare zi de o nunta, de un botez, de un concert sau de o petrecere de firma? De fapt, ce poate sa fie mai frumos decat sa fii cel responsabil cu distractia? In Romania abia de curand acest job a inceput sa prinda amploare, insa incepe sa fie recunoscut si platit din ce in ce mai bine. In primul rand in domeniul nuntilor, multi viitori miri prefera sa apeleze la profesionalismul unui astfel de organizator, sa nu mai vorbim si de marile firme care apeleaza la astfel de servicii pentru team buildinguri sau petreceri private.




Locul 1: Celebritate
Salariu estimativ: intre milioane si miliarde

Da, nu este deloc de mirare, sa fii vedeta in zilele noastre este cel mai interesant job din lume! Chiar si in Romania. Actori, cantareti, modele, designeri, sportivi, scriitori, pictori ... cu totii intra in aceasta categorie, insa ne referim la cei care sunt mereu in centrul mass-mediei, care sunt urmariti de turme de paparazzi si sunt platiti cu milioane de dolari sau euro ca sa faca reclama la un produs (evident, situatia difera in Romania). Ei sunt cei care primesc cele mai luxoase produse inainte sa apara pe piata ... gratis. Da, uneori tot ei se vaita ca sunt terorizati de lipsa de intimitate si de titlurile din ziare, insa stim cu totii ca si asta este tot un mod de a-ti face reclama.





Alte joburi distractive: blogger, fotograf pentru Google Maps, tester de paturi de lux, tester in parc de distractii, degustator de ciocolata, bucatar, proprietar de canisa, personaj Disney la Disney World

 
TOPUL CELOR MAI BINE PLATITE JOBURI

Locul 6: Manager de Marketing
Salariu estimativ la nivel global: 10.000 Euro/luna

Locul 5: Manager IT
Salariu estimativ la nivel global: 10.000 Euro/luna

Locul 4: Avocat
Salariu estimativ la nivel global: 11.000 Euro/luna

Locul 3: Arhitect
Salariu estimativ la nivel global: 11.000 Euro/luna

Locul 2: CEO (Chief Executive Officer)
Salariu estimativ la nivel global: 17.000 Euro/luna

Locul 1: Chirurg
Salariu estimativ la nivel global: 18.000 Euro/luna


TOPUL JOBURILOR IN CRESTERE IN URMATORII ANI

O statistica realizata la nivel mondial proiecteaza pentru urmatorii cinci ani joburile care vor fi din ce in ce mai cautate si din ce in ce mai bine platite. Unele joburi este normal sa se regaseasca in lista, unele te vor surprinde ... poate vrei sa iti schimbi cariera: - manichiuristi si pedichiuristi, make-up artisti
- tehnicieni in protectia mediului, specialisti in chimie judiciara
- coordonatori de jocuri de noroc, analisti financiari
- ingineri in domeniul IT, administratori de baze de date
- psihologi si asistenti sociali
- farmacisti, dermatologi, veterinari

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu