Coafuri par scurt. Modele coafuri par scurt

Se spune despre parul lung ca arata fabulous si evidentiaza cel mai bine feminitatea. Insa, este greu de intretinut si deseori, din lipsa de idei sau timp, ne rezumam la aceeasi banala coada de cal. Parul scurt, mai practic se poate dovedi o alegere mult mai inspirata; in plus intinereste chipul, deoarece atrage atentia asupra trasaturilor. Daca ti-e teama de o schimbare, urmeaza exemplul celor mai cunoscute vedete care au renuntat la pletele lungi, in favoarea unor coafuri mult mai indraznete, pline de stil.

1. Par scurt si breton franjurat



Rihanna este o artista care adora schimbarile radicale de look. Aceasta jongleaza cu diferite tunsori scurte, cat mai nonconformiste care-i pun in valoare trasaturile fetei. Daca optiunea ei in materie de hair style este si pentru tine o sursa de inspiratie, iti prezentam una dintre coafurile artistei, usor de realizat.

Secretul consta in bretonul asimetric dezordonat care atrage atentia asupra fetei. Pieptanat intr-o parte, se remarca datorita suvitelor de dimensiuni diferite care incadreaza fruntea. Aceasta coafura inveseleste orice tunsoare baieteasca, conferind optimism si prospetime. Usor de executat, se poate coafa pe parul usor umed, aplicand mici cantitati de spuma la radacina pentru un plus de volum. Bretonul se poate aranja cu varful degetelor, utilizand ceara de par sau fixativ la sfarsit.

2. Tunsoare bob



Heidi Klum a renuntat la parul lung in favoarea unei coafuri mult mai practice. Fotomodelul de succes a optat pentru o tunsoare cu suvite filate in parti care se intretine mult mai usor. Ideala pentru o femeie urbana, mereu pe drumuri, aceasta coafura este usor de realizat acasa si nu necesita foarte multe produse de styling. Se face o carare pe mijloc, iar parul se intinde cu placa. Spre deosebire de celelalte coafuri, aceasta nu surprinde prin volum, dimpotriva parul trebuie sa pastreze un aspect cat mai natural.
Aceasta coafura sculpturala poate fi indulcita cu accente romantice datorita suvitelor filate. Acestea pot fi intoarse la exterior, ondulate sau tapate usor la radacina. Restul parului poate urma linii dezordonate.


3. De inspiratie vintage


Charlize Theron este intotdeauna o aparitie incantatoare pe covorul rosu. Indiferent de eveniment, actrita suprinde prin eleganta si feminitate. Daca in materie de vestimentatie adora creatiile couture, in privinta coafurii, Charlize se inspira din stilul vintage. Actrita mizeaza deseori pe onduleuri lejere care-i confera un look deosebit, extrem de elegant.

Daca ai parul scurt sau de lungime medie incearca aceasta coafura cand te pregatesti pentru o petrecere sofisticata. Ai nevoie doar de un ondulator sau de cateva bigudiuri. Prinde suvitele la spate cu ajutorul unor agrafe, lasand capetele libere. Finiseaza cu fixativ. Aceasta coafura permite adaugarea unor accesorii fantezie pentru par; efectul va fi cu siguranta spectaculos.

4. Bob ciufulit


Victoria Beckham a devenit un fel de icon in materie de coafuri. De-alungul timpului aceasta a inspirat foarte multe femei prin tunsorile ei avangardiste, pline de libertate si stil. Aceasta coafura este o reintepretare interesanta a clasicului bob. Este recomandata parului tuns scurt, inegal. Onduleurile pun in valoare asimetriile si confera volum coafurii.
Incadreaza trasaturile fetei si indulceste trasaturile. Defineste varfurile cu o ceara de par sau spuma modelatoare.

5. Retro look

Milla Jovovich, fotomodel de succes si actrita a renuntat de asemenea la parul lung, in favoarea unei tunsori mai lejere. Aceasta confera coafurilor sale o nota retro, prin volum si un aspect dezordonat. Usor de obtinut, coafura se realizeaza foarte simplu. Bretonul se piaptana intr-o parte si restul parului se strange intr-un coc neglijent. Suvitele care incadreaza chipul subliniaza trasaturile fetei, punand accentul pe ochi. Daca adori stilul rebel si iti place sa iesi in evidenta, urmeaza exemplul Millei si poarta accesorii fantezie supradimensionate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu